LELKIZŐ

Csa­ládi titok: Kis­hú­gán és sors­tár­sain segít a ki­rálynő

A fi­a­tal szép­ség szá­mára igazi le­he­tő­ség, hogy ő lett a 2016-os Miss Uni­verse Hun­gary győz­tese és nem pusz­tán a győ­ze­lem­mel járó ki­vált­sá­gok okán. Ő ugyanis va­ló­ban se­gí­teni akar.
  • Szerző: Buster

Bódizs Veronika kipihente magát a felkészülés és a verseny után, de  most, hogy kedden átvette nyereményeit, máris beleveti magát elsődleges céljai megvalósításába. Persze a legfontosabb most az, hogy mind mentálisan, mind fizikálisan odategye magát a januári világversenyen, amelyre nem titkoltan győzni utazik. De először is jótékonykodni fog. Nyereménye egy részét máris felajánlotta a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetségének. A döntést kishúga miatt hozta meg.

Veronika máris jótékonykodik
Veronika máris jótékonykodik
Fotó: Keller Mátyás

"Abban korábban is biztos voltam, hogy a nyereményem egy részéből jótékonykodni szeretnék, és a napokban arra is jutott időm, hogy végiggondoljam, pontosan mit szeretnék tenni, milyen ügy mellé állnék szívesen. Találkoztam a kishúgommal, aki féltestvérem, és siketként él.

EZT OLVASTAD MÁR?
Kilenc éves és mindamellett, hogy születetten hátránnyal indul, rengeteg tehetség szorult belé.

Ezért döntöttem úgy, hogy neki és a sorstársainak szeretnék segíteni abban, hogy megmutathassák mindazt, ami bennük van”- árulta el a Miss Universe Hungary győztese, miután átvette számos nyereményét, köztük egy csodálatos gyémánt karkötőt, egymillió forintot, és egy autót, melyet egy éven át használhat.