NÍNÓ

Nagy erők­kel ke­resi a rend­őr­ség Ba­logh Jó­zse­fet, nem vé­let­le­nül

Po­fát­lan dol­got mű­velt az 59 éves férfi.
  • Szerző: Doris

Hajtóvadászat indult Balogh József ellen - áll a rendőrség honlapján.

A nyomozás adatai szerint egy férfi magát háztartási kisgépszerelőnek kiadva 2018. szeptember 3-án Budaörsön tévedésbe ejtette a sértettet azzal, hogy az általa bemutatott szórólapon szereplő mosógépet kedvezőbb áron meg tudja venni számára. A sértettől a pénzt átvette az egyik budapesti bevásárlóközpontban, majd azzal ismeretlen helyre távozott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Police.hu

A budaörsi rendőrök azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, az 59 éves pilisi Balogh Józsefet, akiről fényképek állnak rendelkezésre. A nyomozás adatai szerint a férfi több hasonló jellegű, más településeken elkövetett bűncselekményekkel is összefüggésbe hozható.

A Budaörsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri vagy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Budaörsi Rendőrkapitányságon (2040 Budaörs, Szabadság út 160. szám), vagy hívja a 06 23 505-400-as telefonszámot, továbbá a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-2883-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöldszámán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.