RIPOSTER

Balhé Ferihegyen: Görögországban hagyták az utasok bőröndjeit

Megdöbbenve szembesült azzal csaknem 200 utas Ferihegyen, hogy a SmartWings légitársaság nem hozta el a bőröndjeiket, azokat a görögországi Zakynthoson hagyták. A rossz hírt ugyanis csak a hazai reptéren közölték velük.
  • Szerző: Ripost

„A magyar reptéren közölték velünk kedd délután, ne várjunk a poggyászokra, mert azokat kint hagyták a szélsőséges időjárás miatt”

– mesélte a %%-nak az egyik utas, akinek nem tudták megmondani, melyik géppel hozzák majd Pestre a csomagját, ahonnan postás viszi azt el neki vidékre.

Kerestük a légitársaságot, Farkas Attila ügyvezető igazgatótól a következő választ kaptuk:

„2019. július 16-án a délutáni órákban erős zivatartevékenység volt Zakynthoson. Tekintettel a szélsőséges időjárási körülményekre, a kifutópálya rövidségére és a repülésbiztonsági előírásokra, a Smartwings Hungary Kft. Zakynthosról Budapestre tartó járatának kapitánya úgy határozott, hogy az utasok csomagjait Zakynthoson hagyja a repülőgép súlycsökkentése miatt. A hátrahagyott csomagok szerdán megérkeztek Budapestre, a tulajdonosokhoz történő kiszállításukról legkésőbb péntekig intézkedünk. A kellemetlenségek miatt ezúton is minden érintett elnézését kérjük.”

És ezeket olvastad már?