LELKIZŐ

Színésznő lett Bajor Imre lánya: nehéz időszakáról vallott

Élete egyik legmeghatározóbb időszakát zárta le Bajor Imre lánya, hiszen végre a kezében tarthatja a Színház- és Filmmûvészeti Egyetem színmûvész szakán szerzett diplomáját. Bár csodálatos éveket tudhat maga mögött, édesapja elvesztése miatt sokáig nem találta a helyét.
  • Szerző: ripost

 Bajor Imre azt még tudta, hogy felvették lányát a Színház- és Filmművészeti Egyetemre, azonban az iskolakezdésénél már nem lehetett Lili mellett. A színész halála nagyon megviselte a fiatal tehetséget, sokáig nem találta a helyét, de sikeresen elvégezte az egyetemet, és ma már kezében foghatja a diplomáját. Lili a %%-nak mesélt az elmúlt öt évéről, és arról, milyen nehézségekkel kellett szembenéznie édesapja nélkül.

Nehéz öt évem volt, de egyben nagyon szép is! Mondhatnám úgy is, hogy egyszerre volt életem legjobb és legrosszabb időszaka.

Az első évek voltak a legnehezebbek, édesapám elvesztése miatt, hiszen az ő szakmáját választottam. Minden rá emlékeztetett. Az lebegett előttem,  hogy ő hogyan csinálta volna, vagy mit tett volna másképp"- kezdte a %%-nak Lili, aki azt is elárulta, hogy nagyon sokáig gyászolta édesapját, emiatt pedig nem nyitott az emberek felé, nem épített kapcsolatokat.

"Úgy érzem, ezen sikerült túllendülnöm. Nem hagyhattam, hogy a gyász rányomja a bélyegét az egyetemi éveimre, és emiatt ne tudjam végigcsinálni.

Megtanultam, a jó oldalát nézni a dolgoknak, és ezt a mai napig igyekszem ezt szem előtt tartani"

- jelentette ki Lili, aki a pénteki naptól kezdve hivatalosan is színésznő lett, és édesapja nyomdokaiba lépett. A fiatal tehetség az egyetem után szabadúszó művészként folytatja, de rengeteg terve van a jövőt illetően.

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor keresd a %% napilap hétfői számát az újságárusoknál!