SIKK

Ez a szexi holmi lesz 2016 szil­vesz­te­ré­nek leg­me­nőbb da­rabja

Ezt bi­zony jól ki­ta­lál­ták a divat meg­mon­dói: épp a leg­hi­de­gebb téli hó­na­pokra lett leg­for­róbb a trend! Tel­je­sen át­lát­szó blú­zok alól vil­lan­nak ki a szexi mell­tar­tók!

Na persze nem akármilyen, hanem nagyon is ünnepi fehérneműk látszódhatnak csak ki, mely darabokon szívesen elidőzik a férfitekintet!

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Strasszok, gyöngyök, szegecsek mindenütt!

Most, hogy itt a buliszezon, érdemes neked is beújítanod egy ilyen vagányan szexi cicificxet! Ha pedig erre éppen nincs anyagi lehetőséged, az sem baj! Mutatjuk, hogy készítheted el magadnak a szilveszter éjszaka nyerő darabját!

A hozzávalókat rövidáru, kreatív hobbi vagy cipészkellék boltokban tudod megvásárolni.

Fotó: Pinterest

1. A méterben kapható flittert egyszerűen csak fel kell varrnod a kiválasztott melltartódra. Ha nincs kedved ezzel bajlódni, akár mosható textilragasztóval is dolgozhatsz.

Fotó: Pinterest

2. Strasszok ragasztós hátoldallal kaphatók, így nagyon egyszerűen tudod elkészíteni ezt a gyönyörű darabot. Ügyelj rá, hogy akkora méretű köveket vásárolj, amelyek nem lógnak túl a melltartódpántján.3. Apró gyöngyöket felvarrva a melltartód felső részére igazi dögösdarabot készíthetsz. Mindenképp ügyelj arra, hogy az alapszín és a gyöngyök erős kontrasztot alkossanak, így fog jól mutatni a végén.

Fotó: Pinterest
Fotó: Pinterest

4. Az egész melltartót beragaszthatod nagyobb strasszokkal, egy ilyen darab nagyon jól néz ki egy átlátszó blúz alatt.5. A vöröskövekkel kirakott fehér vagy vajszínű melltartó egy ultradögös buliszett része lehet. Nyugodtan használhatsz hozzá egy régebbi darabot, ami biztosan kényelmes.

Eközben a címlapon

6. Szegecsekkel is díszítheted a melltartód. Ezek felrakásához azonban át kell lyukasztanod a fehérnemű anyagát. Ezt mindenképp vedd figyelembe. Érdemes előre megtervezni a szegecsek helyét, és csak utána hozzáfogni a kivitelezéshez.

Fotó: Pinterest

7. Egy régebbi nyakláncból készíthetsz akár melltartópántotis. Kicserélheted az egészet, vagy csak egy részét, a lényeg, hogy biztonságosan oldd meg a kapcsolódást a melltartóhoz.

Fotó: Pinterest

8. Asszimetrikus díszítéssel is szuper darabot tudsz alkotni. Elég az egyik oldalon gyöngyökkel díszítened a melltartód és máris szexileszel.

Fotó: Pinterest

9. A flittereket ragaszthatod vagy varrhatod. A csipkeszegély már csak ráadás, hogy még dögösebben nézz ki!

Fotó: Pinterest

10. A strasszokkal kirakott fehérneműszett igazán szexi viselet lehet egy átlátszó ruha alatt.

Fotó: Pinterest