SZTÁRDZSÚSZ

Ma­gyar ce­leb­je­ink ku­tyá­i­nak sztár­élete van

A leg­több hazai hí­res­ség oda­van az ebe­kért. Akad olyan is, aki nem csak tartja, de menti is a ki­do­bott, rá­szo­ruló ku­tyá­kat.

Tóth Verát négy kutyus várja otthon

A gyönyörű énekesnőnek először csak egy ebe volt, de újra és újra beleszeretett egy négylábúba. Így most már négy szebbnél-szebb kutyával és egy cicussal is megosztja mindennapjait. Vera nem bánta meg, hogy befogadta kedvenceit, mert rengeteg szeretet kap tőlük. Cserébe ő kényezteti őket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kapócs Zsókáé a világ legbolondosabb vizsla

A színésznővel korábbi kedvese szerettette meg a magyar vizslát. Az először vett Kaba névre hallgató jószág Kapócs Zsóka szerint hihetetlenül „anyás”, ezért örökbefogadott mellé egy mentett vizslát. A magyar sztár nem tagadja, sokszor kiveri a biztosítékot nála a két eb, de akkor sem válna meg tőlük.

Zimány Linda gyakorlásnak szánta kedvencét

A modell 30. születésnapjára kapta egykori szerelmétől máltai selyemszőrű kutyusát. A Dior névre hallgató eb Linda szerint nagyon jó gyakorlás a gyermekvállaláshoz. A „gyereket” minden finomsággal kényezteti, aki ezt meg is hálálja.

Eközben a címlapon

Tornóczky Anita nagy állatmentő

A volt műsorvezető már kiskorában is imádta az állatokat. Jelenleg öt saját kutyája mellé ideiglenesen többet is befogad. Emellett kampányol az állattartási törvény szigorításáért és tagja az Országos Állatvédőrség Alapítványnak.

Tolvai Reni nem hagyja otthon kis szerelmét 

Az énekesnőnek és párjának, Kállay-Sounders Andrásnak is megvan az első „közös gyereke”. Reni sosem hagyja magára Luxyt, aki belefér egy kisebb táskába is. A kis Yorkshire terrier születésnapjára még tortát is szokott kapni.

Vajna Timiék hatalmas kutyát választottak

Sokáig keresték a megfelelő ebet Timiék, végül első látásra beleszerettek a pár hetes berni pásztorba. A gyönyörű és mostanra hatalmas jószág imádja gazdáit, bármit megtenne értük. Ezért a sok szeretetért cserébe persze Timiék is minden jósággal ellátják kedvencüket.

A Schobert család kutyája a legokosabb

Még előző kutyájuk halála előtt vették meg Norbiék mostani blökijüket, mert tudták, Szultánt hamarosan el kell engedniük. A világ egyik leghűségesebb kutyájáról szóló Hacsiko című film miatt döntöttek a fajta mellett. Nem is kellett csalódniuk, a Hacsi névre hallgató jószáguk ugyanolyan hűséges és okos, mint a filmbeli névrokona.