RIPOSTER

A mig­rán­sok anya­gi­lag is tönk­re­ten­nék az or­szá­got

Az a több, mint 10 ezer mig­ráns, akit még a nyá­ron be akar­nak te­le­pí­teni hoz­zánk, 100 mil­li­árd fo­rin­tot vonna el Ma­gyar­or­szág­tól. Ennyi pénz­ből há­rom­szor kap­hatna Er­zsé­bet-utal­ványt min­den nyug­dí­jas!
  • Szerző: Ripost

 Ha Magyarország bevándorlóországgá válik, a magyar emberekkel fogják megfizettetni a bevándorlás árát.

EZT OLVASTAD MÁR?
A brüsszeli tervek szerint  egy migráns ellátására 9 millió forintot kellene fordítani

- mondta a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár szombati budapesti sajtótájékoztatóján.

Tuzson Bence szavai szerint egyre közelebb van a kvótadöntés, ugyanis megpróbálják "áterőltetni" az új dublini rendszert, amely tartalmaz "egy teljesen egyértelmű kvótaképletet".

   Ennek alapján Magyarországnak már idén több mint tízezer migránst kellene befogadnia, majd egy felső határ nélküli betelepítési rendszer jönne létre, mindennek pedig súlyos pénzügyi következményei lennének

- közölte az államtitkár.

  A brüsszeli elképzelések alapján

egy migráns ellátása mintegy 9 millió forintba kerülne, tízezer bevándorlóra kivetítve csaknem 100 milliárd forintos nagyságrendről van szó, ami a következő években tovább sokszorozódhat a nemzeti költségvetés terhére.
Eközben a címlapon

Ezzel kapcsolatban Tuzson Bence megjegyezte: ebből a 100 milliárd forintból háromszor lehetne Erzsébet-utalványt adni a nyugdíjasoknak.

   A politikus felhívta a figyelmet arra, hogy például Németországban egy év alatt több mint 70 százalékával nőtt meg a bevándorlásra fordított összeg. Bajorország pedig jelenleg több pénzt költ a migrációra, mint a gazdaságra, a környezetvédelemre és az egészségügyre az állami költségvetésből.

   "Ha április 8-án Soros emberei kerülnek hatalomra Magyarországon, ez a sors fog várni Magyarországra is, amit nem bírna ki az ország, csődbe mehetne, le kellene mondani a fejlesztésekről, a nyugdíjemelésekről, a családtámogatásokról" - mondta a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár, aki szerint ezért kell megvédeni Magyarországot, erről fog szólni az április 8-i parlamenti választás.