ÉLETMÓDI

A legszenvedélyesebb pózok, amiket ki kell próbálnod még ma este!

A szexnek nem kell bonyolultnak lennie ahhoz, hogy isteni legyen. Sokan úgy gondolják, hogy a mennyei orgazmus titka a Káma Szútra egyik kivitelezhetetlen pózában rejlik. De ez egyáltalán nem igaz!
címkék:
  • Szerző: Z.B.

Tény, hogy ha azt szeretnéd, hogy ne legyen unalmas a szex, vagy laposodjon el a kapcsolat, akkor izgalmas lehet kipróbálni valami újat. De az igazság az, hogy a legjobb pózok a legegyszerűbbek. Éppen azért használja őket mindenki. Ha valóban szenvedélyes együttlétre vágysz, akkor érdemes azokat a pozíciókat kipróbálni, ami mindkettőtök számára elhozzák a mámoros élvezetet!

1. Misszionárius

Unalmasnak hangzik, de valójában ez a legszenvedélyesebb testhelyzet, amiben lehetsz szex közben. Teljesen egymásba fonódhattok, elveszhettek egymás csókjaiban. Te pedig könnyedén elérheted a csiklódat, hogy a a kezeddel fokozd a kéjes élvezetet.

2. Lovagló

Ebben a helyzetben a nő van felül, ami azért jó, mert abszolút az ő kezében van az irányítás. Meghatározhatja az intenzitást és a behatolás mélységét. Plusz, ugyanolyan meghitt lehet ez a póz, mint a misszionárius, mert megvan a szemkontaktus, és ugyanúgy tudtok akár csókolózni is. Ebben a helyzetben a nő könnyedén izgathatja a melleit, ami még jobban beindíthatja a pasit, mert náluk nagyon fontos a vizuális inger is. Ráadásul a férfi keze teljesen szabad, így belemarkolhat a nő popsijába vagy stimulálhatja a csiklóját.

3. Kanál

Ebben a helyzetben a nő az oldalán fekszik, a férfi pedig hátulról szorosan átöleli, és így történik a behatolás. Ugyanolyan meghitt, mint a misszionárius, de mégis van benne egy kis csavar, egy kis izgalom. Könnyen elnyújtható az orgazmus, mert ebben a testhelyzetben a pasi nem tud olyan intenzíven behatolni, és sokkal tovább bírja.

címkék: