RIPOSTER

A híres ma­gyar po­li­ti­kus meg­hir­dette az MSZP te­me­té­sét

Az MDF ko­rábbi el­nöke, az egy­kori ma­gyar olim­piai vívó ke­ret­tag, akit An­tall Jó­zsef ja­vas­latra magas rangú ki­tün­te­tés­sel is ju­tal­maz­tak, ke­mé­nyen fo­gal­ma­zott a hal­dokló Ma­gyar Szo­ci­a­lista Párt­ról. A Job­bi­kot át­öl­tö­zött szkin­he­dek gyü­le­ke­ze­té­nek ne­vezte.
  • Szerző: Ripost

Gémesi György a Sportkórház egykori gyakorló sebészorvosa más pártokról is sarkosan fogalmaz a HVG eheti számának adott interjújában, melyből a lap online kiadása idéz.

Szerinte a Jobbik vállalhatatlan politikai gyülekezet, lényegében korábbi szkinhedek társasága...

A szocialistáknak szerinte vége van, az elmúlt 27 év pártjai az MSZP-vel az élen teljesen lejáratták magukat. Gémesi nem sok lehetséges szövetségest lát a színen, ezért, - és ezt még csak kevesen tudják, - néhány hónapja alapított pártjával csatlakozott az LMP-hez.  Nem fél attól, hogy emiatt ketten együtt 10 százalékos küszöböt kell megugraniuk.

Gémesi szerint Gyurcsánnyal vagy Juhász Péterrel képtelenség megbuktatni a Fideszt. Az MSZP meg fog szűnni, a Jobbik pedig, ahol máig egykori szkinhedek ülnek,  teljességgel elfogadhatatlan.