LELKIZŐ

Muri Enikő ki­tá­lalt: mély­sé­ge­sen meg­bán­totta az őt ért kri­tika!

Az éne­kesnő nem ju­tott to­vább a leg­jobb ti­zen­nyolc éne­kes közé A Dal 2017-ben.

Mindenkit meglepett, hogy Muri Enikő nem jutott tovább A Dal 2017 szombat esti adásában. Az énekesnőt a nagy esélyesek között tartották számon, mégis búcsúznia kellett a versenytől.

A zsűri több tagja is kiemelte, hogy a Jericho című dal popos változatából egyfajta drámai, musicalhez hasonló előadást láthattak Enikőtől a színpadon. Az énekesnő a műsor után a -nak mesélt az érzéseiről.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Elmondhatatlanul büszke vagyok a csapatomra, akikkel összehoztuk ezt a produkciót. Szerintem a lehető legtöbbet kihoztuk ebből a dalból. Nincs már tétje a dolognak, ezért úgy érzem, beszélhetek arról, mi zavart engem az értékelésnél. Azt gondolom, nem volt fair a musicalt belehozni, mint kritikát. Azt gondolom, ez egy popszínpad, én magam popénekesnőként álltam ki a színpadra."

Enikő pazarul nézett ki a fellépőruhájában.
Enikő pazarul nézett ki a fellépőruhájában.
Fotó: Markovics Gábor
Nem vagyok felháborodva, de nem érzem jogosnak, hogy a színházat belevonták a kritikába.

Ha egy színházi előadásom után valaki megállít, és azt mondja, popos volt az előadás, akkor ugyancsak azt tudom mondani, hogy az illető színházba jött, nem egy koncertre. Szóval, ezt nem éreztem jogosnak” – mondta el Enikő, aki hozzátette, minden tőle telhetőt megtett, ezért nem bánkódik. Erre már csak azért sincs oka, mivel a rajongói nem csak a videó megosztó oldalakon, de a koncerteken is keresik ezt a dalt.

„Fontosnak tartom kiemelni, hogy nincs bennem harag. A világ legbüszkébb embere vagyok, hiszen az egész stábbal odatettük magunkat."

Az énekesnő kijelentette, utólag sem változtatna semmit a produkcióján, bár elismerte, megosztó volt a dala. Mindennek ellenére Enikő elégedett volt az előadásával, a legfontosabb pedig számára továbbra is az, hogy a közönség átérezze azt, amit a dalaival adni szeretne a rajongóknak.

Eközben a címlapon