SIKK

6 szuper ötlet, hogy dobd fel a tavalyi csizmád

Illeszd bele az idei év trendjébe a tavalyi csizmád! Megfelelő ötletekkel feldobhatod a téli lábbelid. Megmutatjuk, hogyan!

Ne aggódj, a tavalyi csizmák remekül beleillenek az idei trendekbe! Annyit változtass, hogy az idei színekkel és a most divatos fazonú ruhákkal kombináld a téli lábbelidet. Vedd elő a bátorságod, viselj mindent lazán! Mutatjuk a fantasztikus ötleteket, hogy leszel vadítóan csinos.

1. Zoknicsizma a menő

Akár fekete, akár a megszokottól eltérő a csizmád, vegyél fel hozzá egy most divatos kötött kabátot, alatta pedig viselj egy midiszoknyát.

2. Retro bokacsizma

Ha a kedvenc bokacsizmád színe eltér az átlagostól, légy bátor és divatozz azzal, hogy olyan táskát választasz, ami különbözik a megszokottól. Viselj hozzá farmert, és pulóvert.

3. Kis vörös

Válassz a trendeknek megfelelő szexi bőrnadrágot, engedd, hogy rálógjon a csizmádra, hozzá pedig viselj lezser kockás kabátot.

4. Klasszikus fazon

Akár piros, akár fekete a bokacsizmád, vegyél fel hozzá háromnegyedes nadrágot, és blézert. Így válik klasszikussá a szetted.

5. Hosszú csizma

Hosszú csizmát viselj szűk farmerrel vagy leggingsszel, a kardigán pedig elmaradhatatlan kelléke a ruhatáradnak.

6. Térd feletti csizma

Bánj merészen a színekkel! A hosszú bordó csizmához ki ne hagyd a vadnarancs kabátot! Kombináld az idei ősz és tél trendi színeit!