RIPOSTER

Óri­ási vál­to­zás a bu­da­pesti köz­le­ke­dés­ben, rég vár­tunk erre

Ren­ge­teg em­ber­nek oko­zott bosszú­sá­got a 4-es 6-os fel­újí­tása, ám nem­so­kára újra a tel­jes vo­na­lon járni fog­nak a vil­la­mo­sok.
  • Szerző: Ripost

Szeptember 3-ától ismét a teljes vonalon járnak a nagykörúti villamosok, befejeződik az Oktogon és a József utca közötti, június 16-án kezdődött felújítás.

Végre újra a teljes vonalon közlekedik majd.
Végre újra a teljes vonalon közlekedik majd.
Fotó: Markovics Gábor
EZT OLVASTAD MÁR?

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteki, az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint az átadásig még kétszer változik a villamosok menetrendje.

Vasárnaptól egy héten keresztül a 4-es és 6-os villamosok két szakaszra osztva, a Széll Kálmán tér és az Oktogon, illetve a dél-budai végállomások és a Harminckettesek tere között járnak. Augusztus 25-étől a teljes megnyitásig viszont az Oktogontól egészen a dél-budai végállomásokig pótlóbusz közlekedik.

Szeptember 3-án éjjel és 4-ére virradóra a teljes vonalon pótlóbusz jár a reggeli villamos-üzemkezdetig, onnantól viszont a teljes vonalon a villamosok közlekednek. További aszfaltozási és útburkolatfestési munkák még lesznek, de ezek már nem zavarják majd a villamosforgalmat.