ÉLETMÓDI

3 ok, amiért már nem fekszik le veled a párod

Ne ess pánikba, ha az elmúlt hónapban elmaradtak a forró éjszakák! Ne gondolj rögtön végzetes bajra, előbb vizsgáld meg a következő lehetséges okokat!

A férfi életében is lehet olyan időszak vagy esemény, ami miatt nem kívánja a szexet. Ne gondolj rögtön arra, hogy a párod megcsal, nem kell azonnal rémeket látni! Neki is lehet egyszerűen csak rossz napja, bár természetesen más is állhat a háttérben. Mutatunk három olyan okot, amit érdemes előbb megvizsgálni, mielőtt bármi rosszra gondolnál!

1. Stressz

Az esetek nagy többségében a munkahelyi stressz áll a háttérben. Ha a párod nagy nyomás alatt áll, mire hazaér, már sokszor kedve sincs a szexhez, ágyba bújás után egyszerűen csak hátat fordít és alszik.   Ilyenkor érdemes a párod lenyugtatni. Fontos, hogy úgy közeledj hozzá, hogy megértse, hogy tudod, nehéz időszakon megy keresztül. Segítheted abban, hogy finom, érzéki masszázst kezdeményezel, de érzékeld, ha azt is visszautasítaná, és légy vele türelmes. Bevetheted azt is, hogy egy szexi forró fürdőt ajánlasz neki. Lényeges, hogy kibillentsd őt a nyugtalanság állapotából.

2. Szexuális zavarok

Ebben az esetben már a stressz okozta fizikai panaszok kerülhetnek elő. Akár merevedési zavar, vagy korai ejakuláció is lehet az ok. Sőt, ha a párod erről tudomást sem szeretne venni, akkor nehezebb a feladat. Fontos, hogy beszélgessetek a problémáról, az már fél siker. Hiszen ez is lehet ideiglenes gond. Ha valami komolyabb a baj, akkor persze érdemes orvoshoz fordulni. Amennyiben ideiglenes stressz okozta, vedd elő a legkedvesebb, legodafigyelőbb énedet, na meg persze utána a tüzes szexi mivoltodat is.

3. Titkol valamit előled

Ilyenkor ne gondolj rögtön a legrosszabbra. Nem biztos, hogy egy szeretőt titkol el előled. Az is lehetséges, hogy egyszerűen kételyei támadtak, hiszen hosszú ideje vagytok együtt. Lehet bizonytalan a szexuális teljesítménye miatt, mert éppen nincs az a tűz köztetek, mint kezdetekkor. Elképzelhető, hogy csak a kapcsolat frissítése hiányzik. Vess be meglepetéseket, akár egy új szexi fehérneműt, és dicsérd meg a párod szex közben. Éreztesd vele, hogy még mindig kívánod őt!

És ezeket olvastad már?