SIKK

2018 leg­szebb ka­rá­cso­nyi ma­ni­kűr­jei! Ilyet még nem lát­tál!

Ha­ma­ro­san itt a ka­rá­csony, és a höl­gyek ilyen­kor nem csak az ott­ho­nu­kat öl­töz­te­tik ün­nepi díszbe, de sze­re­tik a ma­ni­kűr­jü­ket is csil­lo­góvá és han­gu­la­tossá tenni. Íme a leg­iz­gal­ma­sabb idei öt­le­tek!

Talán nem vagy az a nő, aki különleges műkörmöt építtet magának a hétköznapokra, ám az ünnep az más. Ilyenkor mindenki a legtöbbet szeretné kihozni magából. Az elegáns, alkalmi köröm vonzza a tekinteteket.

Idén az arany a legdivatosabb árnyalat, feketével, lilával és pirossal is kombinálhatod. 

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fémes hatás

Újra divat a fémesen csillogó köröm. Arany ékszerekkel fokozd a hatást! Ez a modell a szögletes fazonja miatt is rendkívül egzotikus, ütős.

Arany szőkéknek

Szőke hajhoz is nyugodtan viselhetsz arany körmöket, csak kicsit dobd fel a díszítését, hogy ne legyen egyhangú.

Arany glitter, csillám, flitter, ékkő, minden megengedett.

Visszafogott stílus

3D hatású, épített zselés köröm.

Eközben a címlapon

Egyedi minták

Ha szereted a feltűnést és a változatosságot, kérhetsz minden körmödre más-más mintát. Ha a díszítések ízlésesen összehangoltak, szépen öltöztetik a kezet.

Krokodil és kígyóbőr

Ez a legtrendibb most. A krokodil-és kígyóbőr utánzatú műköröm, a hozzá pontosan illő táskával a legelegánsabb megjelenést biztosítja.

Arany pirossal

Ez a két szín is gyönyörűen él együtt. Különleges technikával viszik fel a piros alapra az arany festéket. Minden harsányságtól mentes, mégis nagyon nőies, kifinomult dizájn.

Fekete-arany

Az arany a feketével kétségkívül az idei év nyertese. Ezt biztos nem viseli senki a hétköznapokon.