ÉLETMÓDI

10 férfitípus, akivel soha ne akarj randevúzni

A párkeresés mindig is lutri volt, az online társkeresők óta pedig végképp nem tudhatja az ember, mire számíthat. Már az első randin észre lehet azonban venni bizonyos jeleket, amik arra utalnak, hogy a választott férfival nem érdemes több randit megbeszélni...
  • Szerző: JD

Vannak, akikkel képtelenség hosszú távra tervezni, vagy lelazulni mellettük, de olyan férfi is akad, aki veszélyes lehet a nőre, ha folytatják az ismerkedést. Egy párkapcsolati tanácsadó összeszedte, milyen férfitípusokkal garantált, hogy kudarcba fulladna a párkapcsolat.

1. Az önimádó

A nárcisztikus férfiak nagyon tudnak udvarolni, a legelején minden tökéletesnek látszik. Csakhogy néhány randi után kiderül, hogy a pasit saját magán kívül nem érdekli semmi, és erről az is árulkodik, amilyen fensőbbséges hangon mesél másokról.

2. Az önbizalom-hiányos

Az ilyen férfinak folyamatosan megerősítésre van szüksége: hogy igaza volt-e valamiben, jól döntött-e, amikor éttermet választott, és mindenben meg akar felelni a nőnek. Aki sokszor már az első randi után lepattintja

3. Az elkötelezettség-fóbiás

Csodás randik, szép szavak, fergeteges éjszakák – de amikor ki kellene mondani, hogy egy párt alkotnak a nővel, akkor terel, vagy hallgat. Évekig képes hintáztatni egy nőt.

4. A csaló

Ezek a férfiak általában házasok, de szinglinek állítják be magukat, és csak egy kis kalandra vágynak – sokszor több nővel is randiznak párhuzamosan. Érdemes figyelni az apró jelekre, például ha csak hétköznapokon ér rá pár órára…

5. A csóró

Randin kiderül, hogy otthon felejtette a pénztárcáját, így a nő fizet – aki akkor kezd gyanút fogni, amikor ez már harmadszor fordul elő, és amikor már sokat hallotta arról panaszkodni a férfit, hogy milyen drága minden.

6. A kötözködő

Semmi nem elég jó neki, mindent és mindenkit kritizál – egy idő után a nőt is, az első pár randin még csak a döntéseit, majd később a megjelenését.

7. A maradi

Még ott tart fejben, hogy a nőnek a konyhában a helye, és amúgy is csak egy férfi mellett élhet teljes életet.

8. A zaklató

A nő megmondja az egyik első randin, hogy nem egymást keresik. Aztán el kell mondani neki még háromszor telefonban, tucatszor chaten, és párszor élőben is a nő munkahelyénél.

9. A kétarcú

Egyik pillanatban kedves és gondoskodó, majd valami akkora gorombaságot szól be, hogy a nő komolyan megijed. Utána minden átmenet nélkül újra kedves lesz.

10. A köddé váló férfi

Amilyen jól indult az ismerkedés, olyan gyorsan tűnik el minden nyom nélkül: letiltja a nőt chaten, mobilt nem veszi fel, nem jelentkezik többé. Nyilván nem tudja máshogy közölni a nővel, hogy mégsem akar semmit. Ha újra felbukkan, a nők általában lepattintják.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?