6 éve

Cigány barátnője miatt leváltották Vona testőrét: Rasszista botrány a Jobbikban!

Helyreigazítás. Az internetes portálunkon 2016. november 15-én "Cigány barátnõje miatt leváltották Vona testõrét: Rasszista botrány a Jobbikban!" címmel megjelent cikkben valótlanul állítottuk, hogy Vona Gábor testõrét leváltották és tettleg bántalmazták azért, mert cigány barátnõje van, mellyel összefüggésben valótlanul állítottuk azt is, hogy Vona Gábor az esetrõl tudomást szerzett és szigorú titoktartásra kérte a Betyársereg vezetõjét, Tyirityán Zsoltot. Valótlanul állítottuk továbbá, hogy Tyirityán Zsolt a Jobbik Magyarországért Mozgalomtól rendszeresen több százezer forintot kap borítékban.

Különös botrány tartja lázban a Jobbik legbelsőbb köreit. A párt rendezvényeit biztosító Vona-gárda, amelynek tagjai a Betyársereg nevű hírhedt szervezet  úgynevezett klánvezérei,  "fajgyalázás" miatt kizárta soraiból a budapesti főnököt K. Róbertet.

A %RIPOST% információi szerint a Vona-gárda tagja azt a gondosan titkolt "fajvédő" szabályt sértette meg, miszerint szigorúan tilos cigány származású emberrel magánéleti kapcsolatot létesíteni.

Tilos cigánnyal érintkezni a Vona-gárdában!

A botrány nem sokkal Vona Gábor idei október 23-i ünnepi beszéde után robbant ki, ugyanazon a helyszínen a Corvin-közben.

Az ünnepség után közvetlenül a Jobbik rendezvények helyszín-biztosítását szokás szerint végző Vona-gárda tagjai, - lényegében a Betyársereg vezetői - egy Corvin közi szórakozóhelyen, a Magyar Sörözőben gyűltek össze.

Tyirityán Zsolt a Betyársereg közismerten rasszista, sőt náci nézeteit is nyíltan vállaló főnöke  itt vonta felelősségre cigány barátnője miatt K. Róbertet.  A Vona-gárda és a Betyársereg titkos szabályai szerint ugyanis  a náci Németország egykori rasszista törvényeivel egybehangzóan "fajgyalázásnak" számít minden ilyesfajta kapcsolat.

K. Róberten a Betyársereg  budapesti klánvezérén saját helyettesei is agresszíven számonkérték a "cigánylányt", tettlegességre is sor került.

A "fajgyalázás" miatt, a Betyársereg barbár szokásainak megfelelően meg is büntették a vétkest, söröskorsókat törtek szét K. Róbert fején.

Mit szólt ehhez Vona Gábor?

Az esetről tudomást szerző pártelnök a Jobbikra nézve rendkívül veszélyesnek ítélte a történteket és szigorú titoktartásra kérte barátját Tyirityán Zsoltot a Vona-gárda és a Betyársereg vezetőjét.

 

Aki a %RIPOST% információi szerint L.Tamás Jobbik-funkcionárius közvetítésével

rendszeres, "adómentes" támogatást - több százezer forintot - kap borítékban, így lényegében pártalkalmazottnak tekinthető.

Vona szóvá tette azt is, hogy Tyirityán Zsolt csapatában, a Jobbik rendezvényeit biztosító Vona-gárdában túl gyakori az italozás, ami gyakran vezet a párt számára már kínos, mostanában már vállalhatatlan helyzetekhez... Szigorú utasítást adott, hogy a jövőben hasonló nyilvános botrányok nem fordulhatnak elő.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megalázta Hugh Grant az ostoba modellt

borsonline.hu

Nem tudják halottá nyilvánítani Suhajda Szilárdot

mandiner.hu

LMBTQ vészhelyzetet hirdettek az Egyesült Államokban

metropol.hu

Itt a nagy KRESZ-tábla-kvíz: vajon neked sikerül hibátlanul?

vg.hu

Gátrobbantás: nem csak az áradás a baj Ukrajnában, hanem az is, hogy a víz viszi magával a taposóaknákat

origo.hu

Előkerült Curtis, így magyarázkodott az eltűnéséről

ripost.hu

Mentőt hívott magára az Omega zenésze

ripost.hu

Szörnyű hír terjed a neten Majkáról, kétségbe estek a rajongók

life.hu

A hólyaghurut leggyakoribb okai: nem mindig a hideg a ludas(x)

ripost.hu

„Lassan csak az emlékeimből élek” - gyógyíthatatlan betegséggel küzd a magyar legenda

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

BOZÓT

Nagy a baj, tűz van Debrecenben

BOZÓT

Holttest a Kis-Dunában, borzalmas gyilkosság történt

BOZÓT

Öngyilkosságba menekült a szegedi fiatal, megmentették az életét

BOZÓT

Ezt nem akartuk látni, ez teszi tönkre a tavaszi napsütést

BOZÓT

Durva baleset Zuglóban, a felborult egy autó

BOZÓT

Kiadták a riasztást, durva, amit a nyakunkba kapunk szombat este

POLITIK

Felejthetetlen programok ingyen! Ezzel vár a Generali Gyerek Sziget

POLITIK

Döbbenetes: késsel esett neki alvó gyermekének egy részeg nő Bács-Kiskunban