6 éve

Szervezkedni kezdett a 116 bátor ember, aki leszavazta Vonát!

Õk azok a bátor jobbikosok, akik a hétvégi kongresszuson egyértelmûen nemet mondtak a mutyizó, zavaros ideológiát terjesztõ, külön hátteret építõ pártelnökre... Bár kisebbségben maradtak, máris szervezkedni kezdtek!

 

116-an bátran kiálltak nézeteikért, és nemmel szavaztak Vona Gábor kaotikus politikájára és a pártba befurakodott ügyeskedőkre. Ezt a 116 küldöttet máris Tisztáknak nevezik a Jobbikon belül, egyfajta belső pártfrakció kezd kialakulni belőlük.

A %RIPOST% információi szerint máris szervezkedni kezdtek, összegyűjtötték a telefonszámaikat, e-mail címeket, úgy döntöttek, hogy rendszeresen találkozni fognak. Úgy tudjuk, hogy a Tiszták első találkozójára már a héten sor kerülhet.

Miből van elege a Tisztáknak?

Õk azok, akik nem kérnek  abból, hogy a párt mögött zavaros, offshore hátterű üzletemberek, a Pandák (ez a hozzájuk köthető dominikai offshore cég neve) sefteljenek.

Õk azok, akik nem szeretnének  KGBélával  és kgb-s feleségével egy pártban tevékenykedni.

Nekik van egyértelműen elegük abból, hogy a Vona Gábor által támogatott "pártakadémián" meggyalázzák Kossuth, Petőfi és az aradi vértanúk emlékét, hogy a pártvezetés tudta nélkül, fizetett frakcióalkalmazottal Farkasok nevű katonai akadémiát és kiképzőtábort üzemeltessen...

A pártelnök - politikai elemzők szerint - azért szabadult meg tőlük, mert ők nem voltak bólogató Jánosok, nyíltan szóvá tették, mit is tartanak életveszélynek a nemzeti radikalizmusra nézve.

Vona bosszút áll...

Meg is kapták a magukét, pedig mindvégig tisztes, elvi kompromisszumra törekedtek. Vona azonban "fejszével" válaszolt, gyakorlatilag kizárta kritikusait mindenféle lényegi döntési folyamatból.

A cél egyértelmű. Akik az elveket kérik számon, akik egy tiszta Jobbikot szeretnének, ne láthassanak bele Vona Gábor praktikáiba.

Hegedűs Lórándnét, aki férjével együtt hosszú évek óta dolgozik a Jobbikért, ráadásul bosszúból nyilvánosan megalázták Vona emberei.

A Jobbik egyik korábbi centrumának számító Hazatérés Templomát durván és elvtelenül megtámadta Vona Gábor külön zsebből fizetett kis médiabirodalma, amit az ő bábjai, főként  a Haynau-hívő Baranyi Tibor irányítanak.

 

Férje, Novák Előd politikai megsemmisítése miatt  minden tisztségéről le akar mondani Dúró Dóra is.

Azt nyilatkozta a Magyar Nemzetnek, hogy

emberileg nem lát más megoldást, mint azt, hogy négy tisztségéről – a kulturális bizottság elnöki, a frakcióvezető-helyettesi, a valódi nemzeti konzultációban viselt oktatási témafelelősi és az értelmiségi holdudvarért felelős képviselői posztjáról – lemond. Komoly kétségei voltak, vannak tudja-e folytatni.

Már a héten találkoznak a Tiszták!

A közeli napok nagy kérdése, hogy ki áll a Tiszták, a Vona Gábor zavaros ideológiájával és anyagi hátterével szembehelyezkedő  116 Jobbik-küldött, a formálódó belső ellenzéki pártfrakció élére.

Ez lesz az első találkozás igazi tétje!

Lesz-e végre nyílt sisakkal harcoló ellenlábasa a Simicskákkal paktáló, zavaros üzletembereket, Habsburg-imádó álfilozófusokat és KGB-Bélákat maga köré gyűjtő Vonának? Marad-e helye az elvi politikának a Jobbikban?

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!