BIZARR

9 kép, ami mindenben visszaadja a hited!

Készülj fel olyan humorra és olyan mosolyra, amelyet nem felejtesz, akár nő vagy, akár férfi, akár fiatal, akár idős!

Liz Climo egy fiatal művész, aki jelenleg is a Simpson család című animációs sorozat egyik készítője. De még a Simpson mellett is marad energiája, kreativitása és ihlete arra, hogy egészen hihetetlenül ötletes rajzokat készítsen. Rajzainak főszereplői állatok, akik mindennapjaikat élik, csakhogy olyan szellemesen, barátságosan és szeretetreméltóan, hogy ezentúl egészen más szemmel fogsz te is nézni a házi kedvencedre. Climo egészen meglepődött azon, hogy rövidke képregényeinek mennyire nagy sikere van, de mi egyáltalán nem csodálkozunk rajta. Mindjárt te is meg fogod érteni, hogy miért nem.

1. Climonál a patkányt a kígyó nem eszi meg, hanem közös szelfit készít vele, amihez szelfibot sem kell.

2. És amikor a róka meg a maci elszomorodik, hogy az uzsonnásdoboza hemzseg a hangyáktól, akkor a hangyász halkan bocsánatot kér, mert az ő doboza tehet róla...

3. A pingvinek lábmelegítőt vesznek, amikor fáznak. Csak nem egészen úgy húzzák fel, ahogyan mi tennénk...

4. A patkány kígyó alakú lufit "hajtogat" ajándékba a kígyónak, aki egészen meghatódik azon, mennyire hasonlít rá.

 

 

5. Climónál az állatoknak mindig támad valami remek ötlete. Mert a kismadár nem csak kineveti a zsiráfot, amiért az viccesen iszik. Inkább mutat neki egy sokkal kényelmesebb megoldást.

6. És ha gallérja van egy nyuszi barátjának, akkor azon sem kell búsulnia, hogy tönkrement a papírsárkánya.

7. A pingvinek pedig elővigyázatosan indulnak el, ha gördeszkázni készülnek. Felvesznek ugyanis térdvédőt, még ha nincs is térdük.

8. Climo rajzain vendégségbe járnak egymáshoz az állatok, és felhívják egymást, ha valaki a másiknál felejtett valamit. Például az elefánt a szemüvegét. Mert méret alapján nem is nagyon lehetne ez másé.

9. De ami a legjobb: az állatok mindemellett még bölcsek is. Mert ha egy alligátor aggódik, hogy az időjárás miatt érdes és repedezett a bőre, akkor a medvebocs simán megnyugtatja őt. Mivel ennek jó eséllyel inkább az az oka, hogy ő nem más, mint egy alligátor.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?