Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba!

POLITIK
Létrehozva: 2016.08.12.

Nyomtasd ki: Itt az igazi zsírégető edzésterv

Mindössze hat hét alatt lapos és feszes lesz a hasad, mégpedig egyetlen árva felülés nélkül. Nyomtasd ki ezt az edzéstervet, tedd a kezed ügyébe, és persze csináld!

Az edzésprogramot hetente három, nem egymást követő napon kell végrehajtanod. Kezdd az alapozó edzéssel, azaz az első négy gyakorlattal, majd három hét után átválthatsz a haladó gyakorlatokra, azaz a második négyre.

1. alapgyakorlat: plank

A könyöködre támaszkodva vedd fel az egyenes, "deszka"-pózt. Tartsd feszesen a hasizmaidat, és tartsd ki a pózt 60 másodpercig. Ha ennyi nem megy, kezdd 5-10 másodpercig, majd pihenj 5 másodpercig, majd kezdd újra, így töltsd ki az egy percet. Ne ejtsd le a csípőd, és ne emeld ki túlságosan a fenekedet!

2. alapgyakorlat: oldalsó plank

Feküdj a jobb oldaladra, nyújtott lábbal. Nyomd fel magad a jobb karoddal, úgy, hogy a tested egyenes vonalat alkosson. A bal kezedet tedd csípőre. Tartsd feszesen a hasizmaidat, és tartsd ki a pózt 60 másodpercig. Ha ennyi nem megy, kezdd 5-10 másodpercig, majd pihenj 5 másodpercig, majd kezdd újra, így töltsd ki az egy percet. A csípődet és a térdedet tartsd elemelve a földtől.

3. alapgyakorlat: erősítő híd

Feküdj a hátadra hajlított lábakkal. A karod pihenjen a padlón, vállmagasságban kinyújtva, tenyérrel felfelé. Emeld fel a csípődet, a tested formáljon egyenes vonalat a válladtól a térdedig (A). Szorítsd össze a hasizmaidat, és emeld a jobb térdedet a mellkasod felé (B), tartsd így két számolásig, aztán cserélj lábat. Ez egy ismétlés. Ismételd 5-10-szer, és csinálj belőle 2-3 sorozatot.

4. alapgyakorlat: kitörés fordulással

Fogj egy 1-2 kilós súlyzót. Állj csípőszélességű terpeszbe, és nyújtsd előre a kezeidet (A). Lépj előre a bal lábaddal, úgy, hogy mindkét térded 90 fokos szöget zárjon be, és miközben megfeszíted a hasizmaidat, fordulj balra (B). Fordulj vissza középre, és a lábaddal is lépj vissza. Ismételd meg a másik lábaddal is. Ez egy ismétlés, csinálj 10-15 ismétlést, és 2-3 kört. A könyököd legyen egyenes, de ne feszítsd meg.

5. haladó gyakorlat: plank karemeléssel

Vedd fel a plank alaphelyzetét, a tested alkosson egyenes vonalat (A). Feszítsd meg a hasizmodat, és óvatosan helyezd át a testsúlyodat a jobb alkarodra. A bal karodat nyújtsd előre (B), és tartsd ezt a helyzetet 3-10 másodpercig. Lassan tedd le a karod, és ismételd meg a másik karoddal. Ez 1 ismétlés. 5-10 ismétlést, és ezekből 2-3 kört csinálj, a körök között egy percet pihenve.

6. haladó gyakorlat: oldalsó plank fordulással

Helyezkedj el a jobb oldaladon plank helyzetben (A), feszítsd meg a hasizmaidat, és nyújtsd a bal kezedet a mennyezet felé (B). Lassan vidd a kezedet a tested vonala alá, és fordulj előre, amíg a tested csaknem párhuzamos lesz a talajjal (C). Térj vissza a kiinduló helyzetbe, Csinálj mindkét oldalra 5-10 ismétlést, és ezekből 2-3 sorozatot, a sorozatok között egy percig pihenj.

7. haladó gyakorlat: magas csípőemelés

Feküdj a hátadra, a jobb térdedet hajlítsd be, a balt nyújtsd ki. A karod legyen a talajon, vállmagasságban kinyújtva, a csípődet kissé emeld el a talajtól (A). Emeld magasabbra a csípődet, úgy, hogy a tested egyenes vonalat formázzon válltól a bal lábadig (B). Tartsd így két számolásig, majd térj vissza a kiinduló helyzetbe. 10-15 ismétlést végezz mindkét oldalra. Nehezebb, ha a karodat a mellkasodon keresztezed.

8. haladó gyakorlat: kitörés hátra súlyzóval

Fogyj egy 1-2 kilós súlyzót a bal kezedbe, és tartsd a válladnál, befelé néző tenyérrel (A). Lépj hátra a bal lábaddal, és ereszd le a tested, amíg mindkét lábad 90 fokos szöget nem zár be, eközben a súlyzót nyomd ki egyenesen a mennyezet felé (B). Engedd vissza a súlyzót a kiinduló helyzetbe, miközben a testedet is visszaemeled. 10-15 ismétlést végezz mindkét oldalra.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Korlátozást vezet be az OTP májustól, ez az oka

origo.hu

Migránsok okozták a balesetet a Liszt Ferenc-repülőtér közelében, amelyben két ember meghalt

life.hu

Ettől leszünk formásabbak - A 6 legjobb gyakorlati tipp nőknek

magyarnemzet.hu

Erdély is fegyverkezik, gyorsan meg is kapták az F-16-osokat

ripost.hu

Fény derült a tökéletes kapcsolat titkára: ebből a négy csillagjegyből lesz a legjobb partner

vg.hu

Hadijelentés: megtorolták az ukrán támadásokat az oroszok

origo.hu

Brutális bírságot kapott az RTL Klub

mindmegette.hu

Megdöbbensz, ezért kérik el a személyidet ha az Aldiban vásárolsz

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

50 hullócsillag ragyog az égen - erre a három csillagjegyre köszönt rá a szerelem

ripost.hu

3 csillagjegy kapcsolata el van átkozva, ők még idén szakíthatnak!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

TESTFACTOR

„Azt sem tudtam elviselni, ha lefotóznak” – 33 kiló fogyás után talált magára Adrienn

YESSS

Egyetlen farmerben járnak idén nyáron a francia nők, válaszd ezt te is!

YESSS

Nagy visszatérő: ez a farmer lesz a tavasz befutója

YESSS

Idén nyáron öltözz Nanushkába! Ezek lesznek a legmenőbb darabok

YESSS

Felrobbant a TitkTok, ez lesz 2024 legdivatosabb hajszíne! Vigyázz, ha tényleg kipróbálod

YESSS

Itt az új mikrotrend: figyeld a tornacipőt!

YESSS

Katalin hercegné bájosan mutatja meg a friss divatot

YESSS

Ez a bikini lesz a nyár legnagyobb divatja