TESTFACTOR

Eldobod az agyadat, ha meglátod a világ legöregebb bikinimodelljét

Első ránézésre senkinek nem jutna eszébe, hogy esetleg idős lenne a modellszakmához. Eszméletlen jól tartja magát...
címkék:
  • Szerző: Ripost

Senki nem mondaná meg a nőről, hogy közeledik a hatvanhoz, hiszen izmos, feszes testét sok huszonéves is megirigyelhetné. Nem csoda, hogy az embereket sokkolja, amikor megtudják, hogy hány éves...

Az 58 éves Jodie Harrison-Bauer lehet a legidősebb modell, aki a Sports Illustrated Magazinban szerepel – ha beválogatják a közelgő meghallgatáson. De Jodie akkor se fog elkeseredni, ha nem jár sikerrel, hiszen így is egyre több nőnek tudja átadni az üzenetét.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

JodiFit (@jodifit) által megosztott bejegyzés,

Ami nem más, mint hogy egyetlen nőnek se lenne szabad hagynia, hogy beskatulyázzák: egy ötvenes is lehet fitt és jó alakú. Amit mi sem bizonyít jobban, mint a fotói, amiket Instagram oldalán közzétesz.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

JodiFit (@jodifit) által megosztott bejegyzés,

A kétgyerekes anyuka arra biztatja a nőket, hogy egy percig se higgyék, hogy bármikor is késő valami új dologba belefogni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

JodiFit (@jodifit) által megosztott bejegyzés,

Azt nyilatkozta, hogy életében először igazán otthon érzi magát a testében, magabiztos és szereti magát – és szeretné, ha minél több nőhöz eljutna az üzenet: ne foglalkozzanak az elvárásokkal, nyugodtan lépjenek ki a komfortzónájukból. Akár ötven felett is.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

JodiFit (@jodifit) által megosztott bejegyzés,

Jodie egyébként negyven felett kezdett fitnesszel foglalkozni, és több versenyen is ért el helyezést. Most saját fitneszstúdiójában segít a nőknek, hogy a sport által elfogadják magukat. Jodie példamutatásban élen jár: heti 10 órát edz, vegyesen súlyzókkal és kardióval.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?