MAMAKLUB

Ez a férfi olyat tett felesége miatt, hogy róla beszél a fél világ

Ennél meghatóbb dolgot ma már nem látsz. A szerelmes férj kedvessége határtalan.
  • Szerző: Ripost

Ennek a párnak igazán romantikusan alakult a családi élete. Találkozásuk szerelem volt első látásra, olyannyira, hogy alig négy hónappal a megismerkedésük után össze is házasodtak. Egy boldog, nagy családként élnek öt gyermekükkel.

A környezetükben lévők általában teljesen elolvadnak a kapcsolatukat látva, és ennek jogosságát elég szemléletesen igazolja, hogy a férj a fagylaltozóját is felesége után nevezte el.

Februárban Libby, a feleség egy csúnya balesetben megsérült. Sajnos amputációt kellett végrehajtani rajta, hiába küzdöttek az orvosok. Elvesztette egyik ujját, de továbbra is optimista és mosolygós ember maradt. A férj pedig a lehető legtüneményesebb módon próbálta meg ellensúlyozni szerelme elveszített kisujját: sajátját festette ki ugyanis helyette, és nem csoda, hogy ezen az egyszerű, de annál kedvesebb gesztuson néhány nap alatt a fél világ hatódott meg.

Több, mint százezren osztották meg a fotót, irigylésre és csodálatra méltónak találva szerelmüket, ez pedig igencsak meglepte a házaspárt. Mint elmondták, nagyon megérintette őket a sok üzenet, melyet kaptak, és különösen felemelőnek találták, hogy több amputált sorstárs is köszönetet nyilvánított nekik. Hiszen ők csak egy meghitt, családi fotót szerettek volna mutatni a barátaiknak, és nem is hitték volna, hogy ilyen inspirálóan hatnak majd más, idegen emberekre.

És ezeket olvastad már?