MAMAKLUB

Döbbenetes terhességi lelet: Jézus jelent meg az ultrahang felvételen

A frászt hozta a kismamára legutóbbi ultrahangos lelete. A képen ugyanis babája mellett megjelent Jézus is, méghozzá keresztre feszítés után. Rossz ómen vagy a szerencse különös jele?
  • Szerző: Ripost

Alexandra Meyer boldogan mutatta ismerőseinek a hamarosan esedékes szülése előtt készült utolsó ultrahangos felvételt. Akkor vették észre, hogy a kisbaba jól beazonosítható sziluettje mellett egy különös alak is látható a kép hátterében. 

"Valaki felvetette, hogy az alak épp úgy néz ki, mint Jézus a kereszten, ezen azonnal vitatkozni kezdtünk. Készítettem egy telefonos fotót az ultrahangos képről, így azonnal kinagyítottuk a titokzatos alakot. Döbbenetes, de tényleg a keresztre feszített Jézus látható a leleten. Tisztán ki lehet venni a testét, a lábait, ahogy felszegezték a keresztre, de még a hajtincseit is" - erősítette meg egy brit lapnak a kismama.

S hogy vajon mindez mit jelent? Rossz ómen avagy a szeretet üzenete? Alexandra úgy véli, ő már tudja, miért jelent meg ultrahangos felvételén Jézus.

"Crohn-betegségem miatt komoly gyógyszeres kezelés alatt álltam sokáig, és rengeteget aggódtam, hogy vajon a sok gyógyszer után lehet-e egészséges a kisbabám. Jézus teste egy üzenet, mely azt jelenti, hogy minden rendben lesz."

A képet egyébként Alexandra édesanyja osztotta meg a Facebookon, ahol vírusszerűen terjed. A baba júniusban érkezik, ha minden rendben megy, tényleg egészségesen. Leendő édesanyja azonban az ultrahangos kaland ellenére sem a Biblia nagy alakjai közül választ neki nevet. Már most tudja, hogy kisfiát Eastonnak fogják hívni.

 

Forrás: Metro

És ezeket olvastad már?