tóth gabi
Ez a sajtpogácsa az egyetlen, amit büntetlenül ehetsz, amikor egy kis sós nasira vágysz. Fokhagymás, parmezános íze mindenkit elvarázsol!
Ez a gluténmentes, fokhagymás pogácsa a legegyszerűbb és a legegészségesebb ropogtatni való, amivel megkoronázhatod az ünnepi hangulatot, vagy a baráti összejövetelt. Ha egyszer megkóstolod, nem tudod majd abbahagyni. Jól tedd el a receptet, hogy bármikor, pillanatok alatt össze tudd dobni ezt a finomságot!
Hozzávalók:
Elkészítés:
1. Melegítsd elő a sütőt 200 fokra, és egy tepsit bélelj ki sütőpapírral.
2. Egy nagy tálban keverd össze a liszteket, a sütőport, a parmezánt és a petrezselymet.
3. Egy kisebb tálban a tojásokat keverd össze a kókuszolajjal és a felaprított fokhagymával. Majd mindez kerüljön a száraz hozzávalókhoz. Ha egységes lett a massza várj 2-3 percig, amíg kicsit besűrűsödik az egész.
4. Evőkanállal rakj kis halmokat a sütőpapírra, és lapítsd el mindegyiket. Rakhatsz a tetejükre még egy kis parmezánt.
5. 15-20 perc alatt süsd aranybarnára a pogácsákat.