tóth gabi
Bûntudat nélkül eheted és nagyon finom: íme a megújult rántott hús, amit imádni fogsz!
Egy jó rántott húsnál kevés istenibb ebéd vagy vacsora van. Nem beszélve a nagy, családi étkezésekről, amikor összegyűlnek kicsik és nagyok az asztal körül, majd nagyot harapnak a forró, roppanós panírral borított húsból. De hogyan férhet ez össze a fogyókúrával? És vajon muszáj lemondanunk róla, ha szeretnénk néhány kilótól megszabadulni most, a tavasz közeledtével?
A jó hír, hogy nyugodtan fogyaszthatod ezt az ételt. Csak persze kicsit módosítanod kell a megszokott recepten. Aggodalomra viszont semmi okod: amit most mutatunk, az igazán mennyei finomság! Jobban fogod kedvelni, mint az eredetit...
Hozzávalók
Így készítsd el
1. Melegítsd elő a sütőt 180 fokra.
2. A csirkemelleket vágd szeletekre, készíts elő 3 edényt.
3. Az egyik edénybe a felvert tojásokat rakd. A másikba a só, a bors és a liszt keverékét. A harmadik edénybe kerül az össze többi hozzávaló.
4. A húsokat először a lisztben, ezután a tojásban, végül a mandulás-parmezános keverékben forgasd meg.
5. Sütőpapírral bélelt tepsiben fektesd egymás mellé a hússzeleteket, kevés olajjal hintsd meg a tetejét, majd süsd készre a húst 30-35 perc alatt.