FITTFAZÉK

Szerző Keleti Anita

Létrehozva: 2016.05.06.

Így panírozd a rántott húst! Egészséges és diétás trükköt mutatunk!

Imádod a rántott husit, de nem mered bevállalni a panír miatt, mert fogyózol? Ne keseredj el, van megoldás! Egyszerû, gyors és egészséges tippet adunk! Most figyelj!

Így panírozd a rántott húst! Egészséges és diétás trükköt mutatunk!

Norbi követői mindig beújítanak valami ínycsiklandó, egészséges és diétás receptet. Nem történt ez most sem másként, forradalmi ötlettel, a dió-panírral rukkolt elő az egyik magyar diétázó.

Diéta szempontjából a dió legnagyobb előnye, hogy teltségérzetet kelt, és mivel lassan szívódik fel, így jó ideig nem leszel éhes tőle. Ráadásul ebben a receptben a gyömbér is szerepel, ami szintén rengeteg pozitív hatással rendelkezik, és hatékony szerepe van a zsírégetésben is.

Az a fantasztikus ebben a panírozási módban, hogy lényegesen kevesebb szénhidráttal sütheted ki a kedvenc húsodat, mint egyébként. Ráadásul sokkal gyorsabban el is készülsz, és még ízletesebb ebédet készíthetsz. Láss neki!

Dióbundás csirkemell

Hozzávalók:

  • 1/2 kg csirkemell
  • 2 tojásfehérje
  • 2+2 ek. Update liszt
  • 2 ek. darált dió
  • 1/2 ek. gyömbérpor
  • Így készítsd:

    A tojásfehérjét verd fel kemény habbá, majd óvatosan keverd bele a sót, gyömbérport, darált diót, illetve a 2 evőkanál Update lisztet. A besózott csirkemell csíkokat előbb lisztben forgasd meg, azután a masszában, majd süsd ki.

    Jó étvágyat!

    Ötlet: Jónás Linda

     

     

     

     

     

     

    Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
    Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
    Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
    -

    További cikkek