tóth gabi
Filmet szeretnél nézni? Nem hiányozhat a chipsevés a programból! Mutatunk egy diétás receptet, amit gyorsan elkészíthetsz, istenien finom, és még az alakod sincs veszélyben!
Felejtsd el a bolti chipset! Ennél a nasinál finomabbat, egyszerűbbet nem találhatsz, nagyon gyorsan elkészül, szénhidrátot alig, tartósítószert pedig egyáltalán nem tartalmaz. Az esti tévénézésnél friss paradicsomszósszal fogyaszthatod. Mutatjuk a receptet.
SAJTCHIPS
1. Helyezz a tepsibe sütőpapírt, majd a reszelt parmezánt 3-4 centiméter átmérőjű kör alakban rakd a sütőbe, egymástól elkülönítve, hogy kerek chipsformákra sülhessenek.
2. Süsd 200 Celsius fokon 6-7 percig, utána hagyd kihűlni.
3. A szószhoz vágd apró kockákra a paradicsomot.
4. Melegítsd meg az olívaolajat, tégy hozzá egy gerezd összenyomott fokhagymát, süsd át pár percig, rakd bele a paradicsomot, keverd össze.
5. Ízesítsd a szószt egy csipetnyi morzsolt oregánóval, egy babérlevéllel, barna cukorral, pirospaprikával, bazsalikommal, őrölt fekete borssal, és sózd meg. Majd keverd össze.
6. Hagyd főni 20-25 percig, amíg az ízek összeérnek.
Jó étvágyat!