kulcsár edina
A szaftos csirkecomb mindenki kedvence. De a jól bevált recepten is lehet újítani. Ezért a különleges aromájú, ropogós, citromos változatért az egész család rajongani fog!
A csirkecomb a csirke egyik legjobb része. Szaftosabb, mint a csirkemell, és ha ropogósra sütöd, a bőre extra élvezeti forrás lehet. Ráadásul hihetetlenül változatosan lehet elkészíteni. Érdemes játszani a fűszerekkel, a pácokkal, a köretekkel, így soha nem unja meg a család. A diétádat is támogatja, mivel a csirkehús remek fehérjeforrás. Így nem kell külön főznöd, te is nyugodtan eheted, amit a család.
Elsőre talán nem gondolnád, de a citrom kiváló kiegészítője a csirkecombnak. Ez a citromos pác olyan egyedi aromát és omlósságot ad a sült csirkének, hogy hamar a kedvenceddé válik. Ráadásul az elkészítése sem bonyolult. Ha reggel, munkába indulás előtt bepácolod a húst, hazaérve már tökéletes lesz, mehet is a sütőbe- Lássuk, hogy készül a citromos csirkecomb!
Hozzávalók:
Így készítsd el: