Szuper olcsó kiruccanások Európába: Fedezz fel titkos helyeket!

Izgalmas és érdekes úti célok, tömegturizmustól érintetlen helyeken. Kellemes romantikus hétvége, kedvezõ áron!

Ha egy olyan hétvégi vagy pár napos kiruccanási helyszínt keresnél, ahol nem kell mélyen a pénztárcádba nyúlni, akkor ne is keress tovább! Mutatjuk a legjobb ár-érték arányú európai helyszíneket, ahova gyerekjáték eljutni.

1. Szófia

A bolgár főváros nem sok utazó listáján szerepel, mivel Szófiában nem találunk világhíres turisztikai látványosságokat, viszont a hangulatos belváros pezsgő életébe érdemes egy kicsit belekóstolni. A városban a közbiztonság teljesen jó, a helyiek szívesen fogadják a külföldi látogatókat.

2. Krakkó

Krakkó nem véletlenül Lengyelország leglátogatottabb turisztikai helyszíne, hiszen kultúrájával, régi épületeivel, kedvező szállás- és étteremáraival, illetve kiváló éjszakai életével kiemelkedik a régióból.  

3. Szarajevó

Szarajevót idáig elég nehéz volt megközelíteni Magyarországról, hiszen a bosnyák autóutak minősége nem éppen a legjobb, viszont ma már fapados járat köti össze a bosnyák és a magyar fővárost. A hegyekkel körülölelt Szarajevó óvárosa visszarepít az időbe, ahol csodás bazársoron nézelődhetünk és finom balkáni ételeket kóstolhatunk.

4. Kijev

Kijev az elmúlt években nem a turizmusa miatt került a hírekbe, viszont a város jelenleg nyugodtnak mondható, úgyhogy érdemes felvenni az utazási bakancslistára. Az ukrán fővárosban biztos, hogy nem fogunk csalódni, a lélegzetelállító hagymakupolás templomokat mindenképp iktassuk bele a városnézésbe.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!