Magyar Péter pánikszerűen törölni kezdte a cigarettacsempésszel közös képeket

POLITIK
TÜZELŐÁLLÁS

Szerző HWK

Létrehozva: 2024.10.12. 16:15

Keményen bepipult, azonnal lelépett Budapestről a dühös holland sztár

A Budapesten kiállított holland hátvéd azonnal lelépett. Virgil van Dijk rögtön visszatért klubjához, az FC Liverpoolhoz.

A holland válogatott labdarúgója, Virgil van Dijk visszatért klubjához, a Liverpoolhoz, miután a magyarok ellen 1-1-re végződött budapesti mérkőzésen piros lapot kapott, így az automatikus eltiltása miatt hétfőn nem léphet pályára Németország vendégeként a Nemzetek Ligája negyedik fordulójában.

Virgil van Dijk
Virgil van Dijk (labdával a kézben) Budapesten a kiállítás sorsára jutott Fotó: Origo/Csudai Sándor

Van Dijk a meccs után fortyogva, dühösen nyilatkozott.

Különösen az első sárga miatt vagyok dühös. Azt mondják, hogy a csapatkapitány az egyetlen, aki beszélhet a játékvezetővel. Odasétáltam hozzá, felpörögve, de nem beszéltem csúnyán, tisztelettudó voltam. Ugyanakkor úgy éreztem, hogy a magyarok játékosa nem a labdára ment. De ha még a csapatkapitány sem mondhatja el a véleményét, akkor nehéz helyzetbe kerülünk

 - idézte az ESPN holland kiadása a liverpooli sztárt.

A 33 éves védő a pénteki találkozó után a holland televíziónak még arról beszélt, hogy tovább utazik a nemzeti együttessel, mert számára ez természetes csapatkapitányként, ugyanakkor a holland szövetség szombati közleményében jelezte, Van Dijk meggondolta magát, ezért nem tart Münchenbe. Ronald Koeman szövetségi kapitány senkit sem hívott be a helyére.

"Szerettem volna továbbra is támogatni a csapatot, de úgy döntöttem, hazautazok. Ez most jó alkalom egy kis pihenésre" - fogalmazott Szoboszlai Dominik liverpooli csapattársa. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek