KIAJOBB

Szerző SK

Létrehozva: 2024.10.12. 06:45
Módosítva: 2024.10.12. 08:01

"Visszatértünk" - elárulta Marco Rossi és a válogatott titkát Sallai Roland

A magyar válogatott gólszerzője szerint már tudják, hogyan lehetnek ismét sikeresek. A hollandok ellen betaláló Sallai Roland szerint a recept már egyszer működött.

Az év eddigi legjobb játékával ért el 1-1-es döntetlent a magyar fociválogatott Hollandia ellen a Nemzetek Ligájában. Sallai Roland találatával sokáig vezettünk, a jóval esélyesebb vendégek a 83. percben tudtak egyenlíteni. Sokan elszalasztott esélyről beszélnek, a Galatasaray csatára nem látja ilyen borúsnak a helyzetet. 

Sallai Roland
Sallai Roland nagy a kapufát is eltalálta, majd gólt szerzett Fotó: Origo

A csatár szerint siker a döntetlen.

Maradjunk a realitás talaján, azért mégiscsak Hollandia ellen játszottunk. Világklasszis játékosaik vannak, csapatszinten is nagyon jók, mindenképpen értékes a döntetlen

- mondta Sallai, aki kisebb sérüléssel vállalta a játékot.

Sallai Roland szerint újra egyenesben van a csapat

A válogatott a rosszul sikerült Európa-bajnokság után Németország ellen 5-0-ra kikapott a Nemzetek Ligájában. Sokan már temették Marco Rossi együttesét, Sallai szerint most a régi arcát mutatta a gárda.
 

Visszatértünk arra az útra, ami korábban jellemzett minket. Ez az az egység, amire szükségünk lesz, főleg a nagyok  ellen. Visszaállunk, mélyen védekezünk és kontrára játszunk.

Sallai Roland gólja előtt a kapufát is eltalálta a támadó, a labda ekkor Szoboszlai Dominik szöglete után érkezett. 

"A szöglet egy begyakorolt figura volt, centiken múlott, hogy nem lett belőle gól. Talán máskor is alkalmazhatjuk majd ezt a módszert. Bosszantott, de utána tudtam kompenzálni a gólommal."

- mondta a csatár, aki 65 percet töltött a pályán, majd vastaps kíséretében jött le a pályáról.



 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek