A Tisza Párt vezetőjét cigarettacsempészet miatt letartóztatták

POLITIK
KIAJOBB

Szerző HWK

Létrehozva: 2024.10.11.

Erre büszkék lehetünk, a magyar válogatott óriásit küzdött Hollandia ellen

Sztárcsapatot, Hollandiát fogadta a magyar labdarúgó-válogatott pénteken Nemzetek Ligája-meccsen a Puskás Arénában.

A hollandok kezdtek jobban, beszorították a magyar csapatot, de nem kerültek helyzetbe. Nem úgy Marco Rossi együttese, amely a 17. percben kis híján gólt szerzett: Szoboszlai laposan belőtt szögletét Sallai azonnal kapura lőtte, a labda a kapufáról vágódott le. A 32. percben már a kapufa sem mentette meg a hollandokat: Szoboszlai labdát szerzett a középpályán, Nagy Zsoltot indította, aki a bal oldalon meglódult, majd tökéletesen centerezett, és az érkező Sallai három méterről, jobb lábbal a kapuba bombázott (1-0).

Sallai Roland
Fotó: Origo/Csudai Sándor

A második félidőben a hollandok fokozták a nyomást, teljesen beszorították a magyar csapatot. A 79. percben Hollandia emberhátrányba került, Van Dijk buktatta Csobothot, a liverpooli védőnek már volt egy sárgája, így a másodikkal megkapta a pirosat. Ennek ellenére a vendégek egyenlítettek, a 83. percben Dumfries hét méterről Dibusz kapujába fejelt (1-1).

A holland egyenlítő gól után a magyar válogatott többet birtokolta a labdát, de több gól nem esett. A magyar csapat óriásit küzdött a világsztárokkal felálló Hollandia ellen, az 1-1-es döntetlenre büszkék lehetünk!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek