TÜZELŐÁLLÁS

Szerző ML

Létrehozva: 2024.09.03.

Hiába a jó játék, Szoboszlain nevetnek az angolok

A Liverpool idegenben győzött könnyedén a riválisa, a Manchester United ellen. Szoboszlai Dominik újfent jól játszott, gólpasszt adott, de a kihagyott ziccere miatt két angol legenda is betalálta.

A Liverpool továbbra is hibátlan az angol labdarúgó-bajnokságban. A harmadik fordulóban a Manchester Unitedet győzte le 3-0-ra. Szoboszlai Dominik kezdőként végigjátszotta az összecsapást, ráadásul gólpasszt adott Mohamed Szalahnak. A magyar középpályás 7,5-ös osztályzatot kapott, de egy kihagyott ziccer miatt így is sokan nekiestek.

Szoboszlai Dominik, Neville, Carragher
Gary Neville (balra) és Jamie Carragher (jobbra) nekimentek Szoboszlai Dominiknak / Fotó: AFP

A találkozó hajrájában Szoboszlai tisztán lőhetett volna kapura jó 11 méterről, ő azonban inkább lövőcselt csinált, ezt követően pedig elvesztette a labdát. A már szakértőként dolgozó angol klasszisok, a korábbi manchesteri Gary Neville és a Liverpool mezében 737 meccsen játszó Jamie Carragher szerint Szoboszlai elszórakozta a nagy lehetőséget.

Szoboszlai Dominik megkapta a magáét

„Mit csinál Szoboszlai? Csak be kellene fejeznie a támadást, ehelyett pimaszkodik” – mérgelődött Jamie Carragher, mire Gary Neville így folytatta: „Ott vacakol, a csapattársai ezt nem hagyhatják annyiban. Ez nem profihoz illő megmozdulás volt. Egy edzésen megcsinálhatod, de az Old Traffordon nem, amikor 3-0-ra vezet a csapatod” – magyarázta a United egykori játékosa, amit a Magyar Nemzet szemlézett.

Szoboszlainak az idei felkészülési szezonban már van gólja, a Premier League-ben viszont legutóbb január 31-én, a Chelsea ellen talált be fejjel.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek