KIAJOBB

Szerző SK

Létrehozva: 2024.09.01.

Szoboszlait megátkozták, vajon most mit lép a Liverpool sztárja?

A Manchester United elleni rangadók mindig is kiemeltek Angliában a Liverpool számára. Szoboszlai Dominik rossz emlékeket őriz ezekről, de ma megtörheti az átkot.

Két meccs, két győzelem, kapott gól nélkül. Remekül kezdte a Liverpool focicsapata az angol bajnokságot, s kiválóan teljesít eddig a gárda magyar játékosa, Szoboszlai Dominik is. A válogatott csapatkapitánya az Ipswich és a Brentford ellen megnyert meccseken is a kezdőben kapott helyet, s a középpálya motorja volt. A csapat teljesítményére jellemző, hogy az első két forduló is elég volt arra, hogy a szurkolók tökéletesen elfogadják a Jürgen Klopp helyére érkező edzőt, Arne Slotot. A holland szakemberre és csapatára most egy kőkemény meccs vár, az első rangadó a bajnokságban: Szoboszlai Dominikék az ősi rivális Manchester United otthonában lépnek pályára (17.00, Spíler1 TV).

Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominik csapata még gólt sem kapott a Premier League-ben / Fotó: Nick Taylor/Liverpool FC

A magyar játékos a legutóbbi szezonból kellemetlen emlékeket őriz a rangadókról.

Nyeretlen Szoboszlai a Manchester United ellen

A Liverpool tavaly komoly árat fizetett azért, hogy nem ment neki játék a "Vörös Ördögök" ellen. Míg a riválisok - Manchester United és Arsenal - verték a Unitedet, a Pool négy pontot is veszített ellenük. A 0-0-s és a 2-2-s bajnoki mellett Szoboszlai Dominik az FA-kupában is összecsapott a riválissal: akkor a negyeddöntőben a későbbi győztes United 3-2-re verte a Liverpoolt

Kijelenthető tehát, hogy Szoboszlai eddig három liverpooli meccsén képtelen volt nyerni a Manchester ellen, mintha el lenne átkozva ezeken a találkozón. Sőt, idén nyáron a Pool felkészülési találkozón végre legyűrte az ellenfelét, ám a magyar játékos az amerikai összecsapáson nem jutott szóhoz.

A vasárnapi rangadón esetleg már szerepet kaphat a Liverpool új igazolása, az olaszok Európa-bajnok csatára, Federico Chiesa is.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek