SPORT

Szerző B.

Létrehozva: 2024.08.23.

Ami a szívén, az a száján: nem kertelt Szoboszlai edzője

A Liverpool a Brentfordot fogadja a labdarúgó Premier League második fordulójának vasárnapi zárómérkőzén.

Szoboszlai Dominik legutóbb harmadikként végzett együttese győzelemmel rajtolt a 2024/25-ös bajnoki szezonban: szombaton 2-0-ra nyert az újonc Ipswich Town vendégeként. A magyar válogatott csapatkapitánya kezdőként lépett pályára, és végigjátszotta a mérkőzést, amely a Liverpool új vezetőedzőjének, a holland Arne Slotnak az első tétmeccse volt. A Brentford ugyancsak győzelemmel rajtolt, odahaza 2-1-re verte a Crystal Palace-t.

Minden nap tanulok valamit a játékosaimról, és egyáltalán nem vagyok ideges amiatt, hogy az első meccsemre készülök az Anfielden, bízom az eddig elvégzett munkánkban

 - jelentette ki Slot. 

Az ellenfélnél ott lesz az éppen tőlünk leigazolt Sepp van den Berg és Fabio Carvalho, mindkét klub jó üzletet kötött, de azért remélem, hogy nem fognak túl jól játszani ellenünk

 - tette hozzá.    

Kerkez Milos csapata, a Bournemouth a hétvégén 1-1-es döntetlent ért el a Nottingham Forest otthonában, a válogatott hátvéd szintén végig pályán volt. A népszerű üdülőváros együttese a folytatásban a Newcastle Unitedot fogadja, amely a Southampton legyőzésével kezdte meg az idényt.

A címvédő Manchester City vasárnap 2-0-ra nyert a Chelsea stadionjában, és Josep Guardiola tanítványaira a második körben még könnyebbnek ígérkező feladat vár az Ipswich Town elleni találkozón.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek