TÜZELŐÁLLÁS

Szerző LL

Létrehozva: 2024.09.30. 07:00
Módosítva: 2024.09.30. 07:57

"Hihetetlen az a hely" – Sallai mindenkinek üzent: sokkoló, amit átélt

Légiósunk lecserélése után hibázott nagyot a Galatasaray. Sallai Roland a közönségről áradozott, a csapata botlását tanulságosnak tartja.

A Fenerbahce elleni, idegenben 3-1-re megnyert rangadó után, szombaton hazai közönség előtt, először kezdőként is bemutatkozott Sallai Roland a török Galatasaray labdarúgócsapatában. Övéi Osimhen (2) és Icardi góljaival 3-1-e vezettek, amikor a magyar támadót (a sérülést szenvedett Osimhenhez hasonlóan) már a szünetben lecserélte Okan Buruk vezetőedző. Így 27 éves légiósunk kívülről tehetetlenül nézte végig, ahogy a Kasimpasa a második félidőben kiegyenlít.

Sallai először hazai közönség előtt , kezdőként játszott a Galatában, de a lecserélése után botlott a sztárcsapat
Sallai először hazai közönség előtt, kezdőként játszott a Galatában, de a lecserélése után botlott a sztárcsapat        Fotó: Anadolu via AFP

A félelmetes hírű, 53 ezres RAMS Parkban nagy csalódást okozó 3-3 után Sallait is megszólaltatták a török sportsajtóban.

Sallai ilyen hangulatot még sehol sem tapasztalt

"Az első félidőben nagyon jól játszottunk. Aztán lecseréltek és nem tudtam sokáig nézni. Nem szabadna három gólt kapnunk. Látnunk kell a hibáinkat és tanulni belőlük."

Szeretném megköszönni a szurkolóknak, hogy csodálatosan fogadtak. Sok stadionban játszottam már, de ez a hely hihetetlen

– mondta Sallai Roland.

Az 54-szeres magyar válogatott futballista az X-en a harmadik Galata-gól utáni, Icardival és Osimhennel közös ünneplésük videóját posztolta.

„Erősebben térünk vissza” – üzente angol nyelven.

A Magyar Nemzet emlékeztet: szeptember 13-án jelentették be hivatalosan, hogy Sallai Roland a Freiburgtól a török első osztályú Galatasarayba igazol. A kései átigazolás miatt új csapata már nem tudta benevezni a szélsőt az Európa-ligába, így csütörtökön még Sallai nélkül verte meg 3-1-re a PAOK-ot a Galatasaray. 

A továbbra is éllovas Galata a török liga következő körében október 6-án, az Alanyaspor ellen lép pályára, Sallai Roland akkor kaphat lehetőséget legközelebb a bizonyításra. Az isztambuliak ezt megelőzően, csütörtökön az Európa-ligában is pályára lépnek, akkor a lett RFS ellen.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek