A NAP VIDEÓJA

Szerző LL

Létrehozva: 2024.09.13.

Tízezrek nézték élőben: Sallai Roland így érkezett meg új klubjához különrepülővel

A Galatasaray már a fizetését is nyilvánosságra hozta. Sztárként fogadták Isztambulban a magyar válogatott Sallai Rolandot.

Sallai Roland pénteken este megérkezett Isztambulba, ahol immár biztossá vált a délutáni sajtóhír: a 24-szeres török bajnok, címvédő Galatasaray futballistája lett.

Több tízezren nézték az élő közvetítést a sztárként fogadott Sallai Roland isztambuli landolásáról
Fotó: YouTube/@Galatasaray

A 27 éves, 54-szeres magyar válogatott támadót különrepülőgép vitte a sztárklubhoz. A német Freiburgot hat év után elhagyó játékos megérkezését élőben közvetítik a YouTube-on:

A gépről már Galata-sállal a nyakában leszálló Sallairól időközben új klubja már közölte is az átigazolás tényét a hivatalos honlapján. Eszerint a törökök 4 év alatt, 4 részletben törlesztendő 6 millió euróért (2,4 milliárd forint) vásárolták ki őt a Bundesliga-csapattól. Azért a nyomott ár, mert jövőre lejárt volna a freiburgi szerződése, így akkor már ingyen kellett volna elengedniük. 

Sallai Roland 2028-ig szóló, 4 éves szerződést ír alá, szezononként 2,5 millió euró (1 milliárd forint) fizetésért.

Marco Rossi Eb-csapatának legjobbja olyan klasszisok mellett játszhat, mint például az olasz bajnokság két korábbi gólkirálya, a nigériai Victor Osimhen és az argentin Mauro Icardi.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek