TÜZELŐÁLLÁS

Szerző ML

Létrehozva: 2024.09.22. 15:30

Megőrült Sallai csapata, nyilvánosan alázzák porig Mourinhót - videók

Sallai Roland a Fenerbahce elleni szuperrangadón debütált a Galatasarayban, csapata pedig 3-1-es győzelmet aratott. A Galata a közösségi médiában is biztosra ment, és az Instagramon alázta porig José Mourinhót és a riválist.

A Galatasaray továbbra is nagyszerű formában van az idei szezonban, szombat este az ősi rivális Fenerbahce otthonában aratott 3-1-es győzelmet. A találkozó 75. percében pályára lépett Sallai Roland is, aki rögtön szuperrangadón debütált. Ahogy azt a héten Dzsudzsák Balázs is megemlítette, a törökök fanatizmusának alig van párja a világon. Ezt most José Mourinho is megtapasztalhatta, akit porig alázott a Galata a közösségi médiában.

José Mourinho
José Mourinho megkapta a magáért a Galatasaray-tól Fotó: NurPhoto via AFP

Szétszedték José Mourinhót

Mourinho idén nyáron vette át a Fenerbahce irányítását, az első derbijén azonban hazai pályán szenvedett meglepően sima vereséget. Először a Galatasaray adminja Mourinho becenevére, a The Special One-ra (A Különleges) szállt rá, könyvének borítóját pedig átnevezte a The Crying One-ra (A Síró). „A sírás igazi mestere” szerkesztette meg a könyv hátoldalát is az admin.

Ezzel azonban még közel sem volt vége a történetnek. Később egy videóval jelentkeztek, ahol a Mourinho-univerzumot (ahol feltűnik a két új igazolás, Allan Saint-Maximin és Júszef el-Neszjrí is) eltünteti Okan Buruk vezetőedző, aki a Galatasarayt irányítja. Az admin újfent minden részletre figyelt, az 1-3-as győzelem alatt Kadiköy neve szerepel a táblán, ami Isztambul azon negyede, ahol a Fenerbahce található.

A klub emellett a Fener szurkolóira is gondolt, a ketrecben lévő sárga kanárimadár rájuk utal, a klub a rajongói által ugyanis Sárga Kanárinak van becézve.

Sallai aligha fog unatkozni Törökországban.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek