TÜZELŐÁLLÁS

Szerző ML

Létrehozva: 2024.08.19.

Óriási botrány robbant ki Mourinho meccsén, menekült az elnök – videó

Még csak a második forduló zajlott le a török labdarúgó-élvonalban, de máris sikerült óriási balhét okozni. A Göztepe-Fenerbahce összecsapáson a hazai szurkolók megtámadták José Mourinho főnökét, Ali Koc-t.

José Mourinho igencsak visszafogottan indított a Fenerbahce kispadján. A Luganót ugyan 6-4-es összesítéssel kiejtette a Bajnokok Ligája-selejtezőjéből, ám a Lille már túl nagy falatnak bizonyult. A bajnokságban már a második fordulóban megtorpant az együttes, a Fener a Göztepe otthonában hullajtott pontokat (2-2).

José Mourinho
Ali Koc elnököt megtámadták a Göztepe szurkolói Fotó: Anadolu via AFP

A találkozót azonban beárnyékolta egy újabb szörnyű támadás. Ezúttal a Fener elnöke, Ali Koc volt a célpont, aki az összecsapáson csatlakozott a vendég szurkolókhoz, miután gondjaik akadtak a bejutással. Ezt követően, amikor visszafelé ment a pályán, az egyik Göztepe fanatikus hátulról megtámadta és a földre vitte. A több hazai szurkoló pedig folyamatosan poharakkal dobálta.

Az elnököt végül aztán a biztonságiaknak sikerült kimenekíteniük, írja a The Sun. A Fenerbahce TV mélységesen elítélte a támadást.

A futballterrorizmus estéjét kellett átélnünk. A szituáció elképesztően veszélyes volt

 – üzente a Fenerbahce. A Göztepe közleménye szerint azonban Koc volt az, aki nem tartotta be a megfelelő előírásokat, és az akciójával a hazai szurkolókat szerette volna provokálni.

A török bajnokság tavaly szürreális balhékat hozott. Az Ankaragücü elnöke megütött egy játékvezetőt, még a Istanbulspor játékosai meccs közben vonultak le a pályáról, miután nem értettek egyet a bíró döntéseivel.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek