Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
Létrehozva: 2024.09.16.

„Különgépet küldtek érte" - Sallai Rolandra királyi bánásmód vár Isztambulban

Törökországban folytatja pályafutását a magyar labdarúgó-válogatott kulcsembere. Sallai Roland a Galatasarayhoz került, nagybátyja, Sándor szerint királyi bánásmódban fog részesülni Isztambulban.

Az 1982-es és az 1986-os világbajnokságon szerepelt magyar válogatott jobbhátvédje, Sallai Sándor szerint unokaöccse, Sallai Roland formája kivirágzik a Galatasaraynál.

Sallai Roland
Sallai Roland Törökországban folytatja Fotó: Szabó Miklós

- Úgy tudtam, a Fenerbache is érdeklődött Roland iránt, ez egy remek csere, a jövőjét illetően mindenképpen előremutató - vélekedik az 55-szörös válogatott Sallai. - A Galatasary akarta őt, mindennél többet mond, hogy külön-repülőt küldött érte. Ez is jelzi, olyan bánásmódban részesül, amit bőven megérdemel. Biztosra veszem, hogy 40-50 ezer néző előtt Roland formája kivirágzik, arrafelé igazi fanatikusok szurkolnak a lelátón. Olyan játszótársai lesznek, akik a szó nemes értelmében játsszák a futballt. Négy idényre szerződött, új szakasz íródik a pályafutásában. Európa kinyílik előtte, egy mentalitásában egészen más, önbizalomtól újra duzzadó Sallai Roland lép majd gyepre október 11-én a Puskás Arénában a hollandok ellen. Amúgy éppen azon a találkozón ér be engem válogatottság-számát tekintve az öcskös.

Sallai Sándor a magyar válogatott legutóbbi, bosnyákok elleni meccsen úgy vélte, Roland jól teljesített.

Azon a 0-0-s Nemzetek Ligája-találkozón egyetlen labdát sem veszített el, pedig derekasan faragták, ráadásul meccslabdával szolgálta ki Ádám Martint, amit csak be kellett volna fejelni.

A Galatasaray hatmillió eurót fizet négy részletben, négy esztendő alatt a Freiburgnak. Sallai - akivel négy évre állapodott meg a török egyesület - idényenként 2,5 millió eurót (950 millió forintot) keres. Az isztambuli csapatnak olyan világhírű támadójátékosai vannak, mint Victor Osimhen, Michy Batshuayi, Hakim Ziyech, Mauro Icardi és Dries Mertens. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek