Történelmi árvíz fenyegeti hazánkat, így zajlik a védekezés

INSIDER
TÜZELŐÁLLÁS

Szerző ML

Létrehozva: 2024.09.06.

"Mit nézel, bolond?" - Cristiano Ronaldo Messit gúnyolta

Továbbra is elképesztő sebességgel száguld a portugál világklasszis YouTube-csatornája. Cristiano Ronaldo az egyik legfrissebb videójában Lionel Messit utánozza.

Cristiano Ronaldo két héttel ezelőtt jelentette be, hogy elindítja a saját YouTube-csatornáját. A portugál világklasszis szépen termel az új közösségi platformra, már 30 videóval büszkélkedhet. Népszerűsége itt is elképesztő, a világon ő szerezte meg a leggyorsabban az egymillió feliratkozót, a cikk megírásakor pedig már több mint 57 millió követője volt. Az egyik legfrissebb videójában azonban előjött egy Lionel Messi-utalás, ami sokaknak feltűnt.

Georgina Rodriguez, Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo a szerelmével való közös videóban parodizálta Lionel Messit / Fotó: Justin Setterfield

A 39 éves világklasszis szerelmével, Georgina Rodríguezzel készített közös videót, amiben Ronaldo hét olyan kérdést tesz fel a párjának, amit előtte nem mert megkérdezni. A videó egy pontján Georgina megjegyezte Ronaldónak, hogy "mennyire bolond". A futballistának erre ez volt a válasza:

Mit nézel, bolond?

Cristiano Ronaldo Messit gúnyolta

A szurkolók azonban hamar rájöttek arra, hogy Ronaldo ezzel a nagy riválisát, Messit gúnyolta. Az argentin zseni még két évvel ezelőtt, a katari világbajnokság negyeddöntője után ugyanezt mondta a hollandok csatárának, Wout Weghorstnak, akivel az öltözőfolyosón futott össze. Messi később elárulta, azóta megbánta, amit mondott és csak a pillanat hevében csúszott ki ez a száján. Ronaldo azonban nem felejt és a YouTube-csatornáján idézte Messi kellemetlen mondatát.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek