Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
SPORT

Szerző LL

Létrehozva: 2024.09.04.

Ronaldóékat már kikosarazta: őrült összegért kelhet el a magyar futball nagy reménysége

Koppant Cristiano Ronaldo klubja, nem igazol oda légiósunk. Vancsa Zalánt több millió euróért szerződtetheti a belga élvonalbeli Gent.

Vancsa Zalán eurómilliókért válthat klubot Belgiumban: a másodosztályban ragadt Lommel magyar erősségét az élvonalbeli, Konferencia-ligában főtáblás Gent vásárolja ki a szerződéséből. A Lommelt (és több más klub mellett a Manchester Cityt is) pénzelő, abu-dzabi többségi tulajdonú City Group 7 millió eurót (2,8 milliárd forint) vár érte, míg a Gent "csak" 5,5 millió eurót (2,2 milliárd forint) szánt rá, de a Csakfoci értesülése szerint rövidesen megszülethet a megállapodás. Belgiumban péntekig tart az átigazolási időszak.

Vancsa Zalánt a belga élvonalbeli, Konferencia-liga-főtáblás Gent szerződtetheti, tini lététe egy zsák pénzért
Vancsa Zalánt a belga élvonalbeli, Konferencia-liga-főtáblás Gent szerződtetheti, tini lététe egy zsák pénzért           Fotó: Belga via AFP

Vancsa az előző szezonban 30 bajnokin 12 góllal és 5 gólpasszal segítette a Lommelt. Az új idényben már lejátszott három fordulóban mégsem került a keretbe sem: nem engedte a City Group, amely 22 januárjában (17 éves korában!) 3 millió euróért (1,8 milliárd forint) vette meg őt az MTK-tól.

A 19 éves, kétszeres magyar válogatott támadóért sajtóhírek szerint bejelentkezett Cristiano Ronaldo szaúdi klubja, az Al-Nasszr is, de a tehetséges futballista ebből nem kért.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek