A hatóságok felkészültek az árvíz elleni védekezésre

INSIDER
TÜZELŐÁLLÁS

Szerző ML

Létrehozva: 2024.09.03.

Ronaldo nem bírt magával szerelme társaságában – fotó

Hamarosan válogatott összecsapások következnek a labdarúgásban, a portugál zseni pedig rövid nyaralással töltődött fel a párharcokra. Cristiano Ronaldo szerelmével, Georgina Rodríguezzel kapcsolódott ki, a vízben pedig kicsit elengedte magát.

Cristiano Ronaldo nagyszerűen kezdte az új idényt Szaúd-Arábiában, eddig mind a négy tétmérkőzésén betalált, emellett pedig két gólpasszt is kiosztott. Az ötszörös aranylabdás legutóbb augusztus 27-én lépett pályára, legközelebb pedig szeptember 5-én van jelenése. A közte levő idő egy részét nyaralással töltötte a portugál.

Cristiano Ronaldo, Georgina Rodríguez
Cristiano Ronaldo még mindig odaáig van Georgina Rodriguezért Fotó: Justin Setterfield

Szerelmével, Georgina Rodríguezzel luxusjachton Saint-Tropez területén mulattak, ahol úsztak egyet a tengerben. Kifelé menet azonban Ronaldo nem bírt magával és megmarkolta párja formás fenekét, szúrta ki az Origo. A fedélzeten aztán a napozóágyaknál elfogyasztottak egy-egy italt.

Cristiano Ronaldo visszatér a válogatottba

Ronaldo ugyan végig gyenge formát mutatott az Európa-bajnokságon, ám Roberto Martínez, a portugál válogatott szövetségi kapitánya továbbra is bízik benne és meghívót küldött neki a keretbe. A csapat a Nemzetek Ligája A csoportjában Horvátországgal, Lengyelországgal és Skóciával került össze. Először szeptember 5-én, csütörtökön Horvátország, majd szeptember 8-án, vasárnap Skócia vár az együttesre.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek