A NAP KÉPE

Szerző CHI

Létrehozva: 2024.08.30.

Georgina Rodriguez nem bírt magával, szexi cuccban terelte el a figyelmet Ronaldóról - Fotó

Cristiano Ronaldo díjat kapott. Az ötszörös aranylabdás labdarúgó azonban nem sokáig volt a középpontban, szerelme elterelte róla a figyelmet.

Georgina Rodriguez feltűnő fehér ruhában irányította magára a figyelmet, amikor párja, Cristiano Ronaldo díjat kapott. A 39 éves portugál futballegenda csütörtökön a Bajnokok Ligája sorsolásán Monacóban vett részt.

Az ötszörös aranylabdást azért díjazták, mert 140 góllal ő a Bajnokok Ligája eddigi gólkirálya. 30 éves élettársa, Georgina csatlakozott Ronaldóhoz Monacóban, és képeket osztott meg a párról, amint a díjjal pózolnak egy hajón. Ronaldo elegáns fekete öltönyt és fehér inget viselt, Georgina pedig egy szenzációs fehér ruhát és nyakláncot. Az Instagramra feltett képek között volt egy olyan is, amelyen Georgina a hajó lépcsőjén fekszik. Gyakorlatilag teljesen elterelte a figyelmet a lényegről, Ronaldo újabb trófeájáról...

"Gratulálok a Bajnokok Ligája történetének legjobb góllövőjének. Megérdemled a legjobbat a világon szerelmem. Szeretünk téged" - írta a fotók mellé Georgina.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek