TÜZELŐÁLLÁS

Szerző SK

Létrehozva: 2024.08.07.

Újabb csalás az olimpián, kifakadt a magyarok szövetségi kapitánya

Borzalmas játékvezetés mellett kaptak ki a magyar női pólósok Párizsban, a 2024-es olimpián. Mihók Attila, a vízilabda-válogatott mestere nem is rejtette véka alá a véleményét.

Fájó vereséget szenvedett a magyar női vízilabda-válogatott Párizsban, a 2024-es olimpia negyeddöntőjében. Azt tudtuk, hogy az olimpiai- és világbajnok Egyesült Államok ellen nagyon nehéz lesz, arra azonban nem számítottunk, hogy csalás lesz, a bírók is az ellenfeleket segítik. Nem először csaltak a magyarok ellen Párizsban, láttunk már ilyet többek között vívásban is.

vízilabda
A vízilabda-válogatott tagjai vigasztalhatatlanok voltak Fotó: Origo

Az utolsó negyedben 4-4-es állásnál egyetlen gól született, az amerikaiak ezt kettős emberelőnyből szerezték. Dupla fórban kétszer is a kapunkba találtak. Mi ilyen esélyt nem kaptunk egyszer sem.

Csalás az olimpián, a kapitány sem érti

Mihók Attila szövetségi kapitány sem titkolta csalódottságát.

"Gondolhatjátok, hogy a játékvezetői ítéletekről mit gondolok... Az, hogy a második félidőben labda nélkül is kapnak két kettős fórt, csak abból képesek gólt lőni, miközben egy erősen véleményes ötméterest lazán tovább engednek... Mindenesetre úgy érzem, ha már ott adtak kettősöket, akkor nekünk is befújhattak volna egy-két labdanélkülit, még azt sem reklamálom feltétlenül, hogy nekünk is adják meg a kettőst. Egyetlen sanszot kaptunk, az nem ment be sajnos.”

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter bejegyzésében szintén az egyenlő feltételeket hiányolta.

Egyenlő feltételek mellett mi jutottunk volna tovább! Sajnos a játékvezetők másként döntöttek

- írta a miniszter.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek