Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
TÜZELŐÁLLÁS

Szerző ML

Létrehozva: 2024.08.13.

Alaposan megfenyegette a Red Bull Verstappent

A Forma–1-es Magyar Nagydíj után a Red Bull alaposan megorrolt a világbajnokára. Max Verstappen a hírek szerint az éjszakába nyúló szimulátorozása miatt volt dekoncentrált, Helmut Marko tanácsadó pedig világos üzenetet fogalmazott meg.

Idén is nagyszerűen kezdte a Red Bull a Forma–1-es idényt. Max Verstappen sorra szállította a győzelmeket, mögötte pedig Sergio Pérez is rendre felért a dobogóra. Az elmúlt futamokon azonban az előnyük eltűnt, a közeledő riválisok pedig élesebbnek tűnnek náluk. Pérez teljesen visszaesett, de Verstappen is négy nagydíj óta nyeretlen. A Hungaroringen történt versenye pedig mély nyomot hagyott a csapatban.

Max Verstappen
Max Verstappen óvá lent intve az éjszakai szimulátorozástól Fotó: AFP

A háromszoros holland világbajnok nem tudta tartani a lépést a két McLarennel, Lewis Hamiltonnal ütközött, és végül csak az ötödik helyen ért célba. A 26 éves pilóta ellenben végig a csapatát szidta a rádión, Gianpiero Lambiase mérnöke emiatt gyerekesnek nevezte. Később aztán kiderült, hogy Verstappen egész éjszaka szimulátorozott, sokak szerint emiatt nem tudott koncentrált maradni.

Ezt követően olyan pletykák is szárnyra kaptak, miszerint a Red Bull eltiltotta az éjszakai szimulátorozástól. Ezt Helmut Marko, az istálló főtanácsadója cáfolta, ugyanakkor egyben komolyan meg is fenyegette Verstappent.

Nincs szó eltiltásról. De egy nagyon erős ajánlásról van szó. Teljesen más az alvási szokása, de az ilyen dolgokat, amik ellened lehetnek, meg kell akadályozni. Mindez azonban egy erős ajánlás volt

- mondta Marko, akinek a nyilatkozatát az Origo szemlézte.

Max Verstappen hazai pályáján javíthat

Verstappen 277 ponttal vezeti a világbajnoki tabellát, előnye 78 pont a nagyon megtáltosodó Lando Norris előtt (199 pont). Forma–1-es versenyhétvégét legközelebb augusztus 24-25-én, Hollandiában rendeznek.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek