Magyar Péter a migrációpárti brüsszeli szabályokat követeli

POLITIK
TÜZELŐÁLLÁS

Szerző ML

Létrehozva: 2024.08.24.

Szentségtörésre készül a Liverpool, ez az igazolás mindenkit kiakasztana

Továbbra is gőzerővel keres új játékosokat a Liverpool. A vörös mezes együttes a védelembe talált kulcsembert, azonban nem akárhonnan, a legújabb kiszemelt az Everton középhátvédje, Jarrad Branthwaite.

A Liverpool idén már közel 60 millió euró (23 milliárd forint) összértékben adott el játékosokat, Sepp van den Berg (Brentford), Fábio Carvalho (Brentford), Bobby Clark (RB Salzburg) mellett Joel Matip és Thiago Alcantara ingyen távozott. Érkezőt azonban még nem jelentett be a klub, a nyári átigazolási szezon pedig hamarosan véget ér. A Liverpool a hajrában aktivizálná magát, a legújabb név viszont igazi szentségtörés lenne.

Jarrad Branthwaite
Jarrad Branthwaite az Evertonból igazolhat a Liverpoolhoz Fotó: NurPhoto via AFP

Angol sajtóhírek szerint a Liverpool az ősi rivális Evertontól igazolna, Jarrad Branthwaite az egyik nagy kiszemeltjük. A 22 éves középhátvéd nagyszerűen játszott a tavalyi szezonban, sokat tett azért, hogy az Everton végül bennmaradjon az élvonalban, a nyáron az angol válogatottban is bemutatkozott.

Jarrad Branthwaite átigazolása 22 éve nem látott transzfer lehet

A The Sun értesülései szerint a Liverpool 63 millió fontot (29 milliárd forint) áldozna a hátvédre, a teljes vételár pedig a bónuszokkal együtt 70 millió fontra (32 milliárd forint) is felkúszhat. Sean Dyche, az Everton vezetőedzője elmondta, hogy senki sem érinthetetlen és megfelelő összeg ellenében bárki távozhat. Legutóbb 2002-ben fordult elő, hogy a Liverpool az ősi riválisától igazoljon, akkor Abel Xavier cserélte a kék mezt pirosra.

A Liverpool vasárnap délután, a Brentford ellen lép pályára (17:30, Spíler1) az angol labdarúgó-bajnokság második fordulójában.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek