TÜZELŐÁLLÁS

Szerző B. V.

Létrehozva: 2024.08.30.
Módosítva: 2024.08.30.

Gyászol a sportvilág: szörnyű balesetben hunyt el a sztárhokis, 1 nappal az esküvő előtt

A sportoló mindössze 31 éves volt. Johnny Gaudreau a testvérével kerékpározott, amikor halálra gázolták őket.

Szörnyű és érthetetlen tragédia érte a sportvilágot, miután balesetben elhunyt az amerikai hokisztár, Johnny Gaudreau és testvére, Matthew. A mindössze 31 éves Johnny a hírek szerint kerékpározás közben vesztette életét, miután balesetet szenvedtek a New Jersey állambeli Oldmans Townshipben, közel szülővárosukhoz. A végzetes ütközést egy ittas sofőr okozta, akit azonnal letartóztattak.

A hokis szupersztár az NHL egyik legjobbja volt / Fotó: RvS.Media/Monika Majer

A Columbus Blue Jackets megdöbbenéssel és megrendüléssel fogadta ezt az elképzelhetetlen tragédiát. Johnny nem csak egy nagyszerű hokis volt, de ami ennél is fontosabb, szerető férj, apa, fiú, testvér és barát. Őszinte részvétünket fejezzük ki feleségének, Meredithnek, gyermekeinek, Noának és Johnnynak, szüleinek, családjának és barátainak

- adott ki közleményt csapata, a Columbus Blue Jackets, akinél Johnny első számú csatár volt. 

Johnny Gaudreau az NHL egyik legjobb hokisa volt és erről beceneve is sokat elárult: Johnny Hockey. A sofőr alkoholos befolyásoltság alatt állt, őrizetbe vették és kétrendbeli halálos gázolás vádjával eljárást indítottak vele szemben. A tragédia ráadásul mélyen érinti a családot amiatt is, hogy a testvérek húguk, Katie esküvője előtt egy nappal hunytak el, ahol ők lettek volna a vőfélyek – írja a Borsonline.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek