Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
TÜZELŐÁLLÁS

Szerző ML

Létrehozva: 2024.07.31.

"Pofán csapnak, és semmi" - nem kertelt Zalánki Gergő a kudarc után

Hiába küzdött és egyenlített többször a magyar férfi vízilabda-válogatott Spanyolország ellen, a győzelem végül elmaradt, a rivális 10-7-re győzött. A lefújást követően Zalánki Gergő feldúltan értékelt a párizsi olimpián.

A magyar férfi vízilabda-válogatott kedd este rangadót játszott Spanyolország ellen az olimpián. Manhercz Krisztiánéknak ezúttal nem jött össze az újabb három pont, a rivális végig kézben tartotta az összecsapást és végül 10-7-re győzött. Magyarország ezzel továbbra is csoportjának harmadik helyén áll.

Zalánki Gergő nem volt elragadtatva a játékvezetéstől Fotó: Csudai Sándor

A lefújást követően Zalánki Gergő meglehetősen feldúltan értékelt az M4 Sportnak. "Az elején úgy indultunk neki, hogyha esetleg kikapunk, az nem a világvége. A vége elég kevés lett" - kezdte Zalánki Gergő, aki ezután a játékvezetőket vette elő. 

A bírói felfogás is segítette ezt, hogy ez ilyen heves csata lett. Fura lett nekem a vízilabda a sok VAR-ral. Mindenki figyel arra, hogy nehogy legyen valami. Két-háromszor pofán csaptak, az semmi, máskor meg büntetnek. Ha így, akkor így, egy heves meccs lett belőle.

"Ez egy főpróba volt, nem a világvége, megyünk tovább, videózunk és készülünk. Az elején nagyon kevés gól volt. Utána jöttek a találatok, a két félidő teljesen más volt. Érdekes volt, de jó, hogy tudunk így is, úgy is játszani. Van egy-két dolog a tarsolyban, amit bent hagytunk, de próbáltuk játszani a játékunkat."

A magyar férfi vízilabda-válogatott legközelebb augusztus 1-én, csütörtök este ugrik medencébe, az ellenfél az eddig nyeretlen Japán lesz.

A férfi vízilabda B csoportjának állása két fordulót követően

1. Spanyolország 6 pont (19-12 gólkülönbség)
2. Ausztrália 3 pont (13-12)
3. Magyarország 3 pont (20-22)
4. Franciaország 3 pont (26-26)
5. Szerbia 3 pont (19-23)
6. Japán 0 pont (28-30)

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek