Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
TÜZELŐÁLLÁS

Szerző MM

Létrehozva: 2024.07.28.

Áll a bál az olimpián; ide dugták Szilágyi Áront a szervezők

Heti top: aggasztó körülmények fogadták az olimpikonokat Párizsban; Szilágyi Áron pici szobát kapott; Szoboszlai Dominik gyorsan bizonyított új edzőjének. Ezek voltak a Ripost legnépszerűbb spothírei a héten.

Szoboszlai Dominik még tartja magát, de a párizsi olimpia rajtjának hetében olvasóinknál is átvették a vezetést az ötkarikás játékokkal kapcsolatos hírek.

Szilágyi Áron az elsők között érkezett a párizsi olimpiai faluba
Szilágyi Áron az elsők között érkezett a párizsi olimpiai faluba         Fotó: Árvai Károly/Nemzeti Sport

Az alábbiakban összegyűjtöttük a Ripost három legnépszerűbb sporthírét a mögöttünk hagyott hétről (július 22-28.)

Kidobott pénz, áll a bál az olimpián

A Szajna tisztasága továbbra is aggodalmakat okoz. A megnyitó előtti napokban is magas volt a folyó vizében a fertőzésveszély, pedig a hosszútávúszók és a triatlonosok is a abban fognak úszni a párizsi olimpián.

Június végén a párizsi polgármesteri hivatal által közzétett tesztek azt mutatták ki, hogy az E.coli baktérium-szint meghaladja a sportszövetségek által megszabott felső határt. A szervezőknek nagy álma volt, hogy 100 év után újra úszhatóvá teszik a folyót, de hiába az erre elköltött eddigi 80 milliárd euró (!), átütő siker eddig nem történt.

A teljes cikket ITT olvashatod el!

*

Pici szobába dugták Szilágyi Áront

A háromszoros olimpiai bajnok kardozó a magyarok közül elsőként érkezett meg a párizsi olimpia helyszínére. Szilágyi Áron a Magyar Olimpiai Bizottság közösségi oldalán, videón mutatta meg, mi vár a faluban a sportolóinkra.

– Puritán, funkcionális a szoba. Van egy ruhatároló, egy ágy, egy kis szekrény – sorolta Szilágyi.

A magyar csapatot 40 lakásban 230 kartonpapírból készült ágy várta, utóbbiak az Origo szerint nem a legkényelmesebbek, többen hátfájdalmakra panaszkodtak.

A teljes cikket ITT olvashatod el!

*

Szoboszlai Dominik máris lenyűgözte edzőjét

Úgy tűnik, a sérülése már a múlté, jó állapotban van a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya. Szoboszlai Dominik alighogy edzésbe állt az új szezonra való felkészülés jegyében, máris kitett magáért Liverpoolban.

Futballsztárunk azonnal lenyűgözte az új edzőjét, Arne Slotot. Bocsák Bence, a World Soccer magyar újságírója úgy tudja, Szoboszlai kiemelkedő teljesítményt nyújtott a fitneszteszteken.

A teljes cikket ITT olvashatod el!
 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek