Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2024.07.11.

Lionel Messi elsüllyed szégyenében, videón a szánalmas csapattárs botrányos jelenetei

Argentína bejutott a labdarúgó Copa America döntőjébe, miután legyőzte Kanadát. A kétgólos győzelem helyett azonban két szánalmas alakítás miatt mutogatnak a dél-amerikai ország válogatottjára.

Argentína 2-0-ra verte Kanadát a Copa America döntőjében. Julian Alvarez a 22. percben szerzett vezetést, majd a szünet után Lionel Messi is betalált. A nyolcszoros aranylabdás világsztárnak ez volt a 109. gólja a válogatottban, az örökrangsorban pedig már csak a 130 gólos portugál Cristiano Ronaldo áll előtte. Messi 14. alkalommal talált be a Copa Americán, ezzel az ötödik legeredményesebb a torna történetében. Mégsem lehet maradéktalanul elégedett, csapattársa, Rodrigo De Paul miatt szégyenkeznie kell.

Football: Copa America 2024 - Semi final: Argentina v Canada
Rodrigo De Paul (balra) nagy jelenete, Eustaquio hozzá sem ért az argentinhoz Fotó: AFP

Az Atlético Madrid 30 éves középpályása ugyanis két színészkedéssel irányította magára a figyelmet, a közösségi oldalakon leginkább vele foglalkoznak Argentína győzelme helyett. Tény, De Paul kétszer is "eladta a semmit". Az alábbi X-bejegyezésből kiderül, Ismael Koné a fekvő argentin derekának pöccinti a labdát, ami után De Paul embertelen fájdalmakat szimulál, majd elfut Stephen Eustaquio mellett, és óriásit esik - jól látszik, a kanadai játékos hozzá sem ér az argentinhoz.

 

"A bíró beveszi az összes sz.rt, amit Argentína elad" - írta egy frusztrált szurkoló.

Amikor Koné megrúgta a labdával De Pault, a kanadai szövetségi kapitány, Jesse Marsch a kispadról bekiabált, hogy ne színészkedjen. Ezt követően heves szóváltás alakult ki De Paul és Marsch között. A kanadai szurkolók a mérkőzés óta folyamatosan gyártják a mémeket De Paulról, a jégkorong őshazájában az ehhez hasonló színészkedések értetlenséget váltottak ki.

"Miért van szüksége a háromszoros világbajnok Argentínának ilyen húzásokra Kanada ellen? Remélem, egyszer hokiban is megmérkőzünk, és amikor 99-0-ra fogunk vezeti, akkor sem állunk le a góllövéssel." - írta egy másik hozzászóló.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek